Nebojša Stefanović obišao pripadnike Žandarmerije: Srbija je bezbedna uz našu policiju (FOTO)

Ministar Nebojša Stefanović je danas obišao pripadnike Žandarmerije u Kuli, i poručio da oni svakodnevno uvežbavaju taktike odvraćanja i sprečavanja bilo kakvog ugrožavanja naše teritorije

  • 7

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Žandarmerije koji vežbaju u Nastavnom centru Kula i tom prilikom poručio je da policija svakodnevno radi kako bi građani Srbije bili bezbedni.

STEFANOVIĆ: Izetbegovićeva izjava je skandalozna, pogazio je Ustav BiH i Srbije!

– Suočeni sa izazovima terorizma u čitavom svetu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno uvežbavaju taktike odvraćanja i sprečavanja bilo kakvog ugrožavanja naše teritorije – rekao je ministar nakon taktičko pokazne vežbe pripadnika Žandarmerije.

Nebojsa Stefanovic, zandarmerija, Kula (1)

Stefanović: Vlada će biti formirana u zakonskom roku

Stefanović je ukazao da ova vežba predstavlja unapređenje rada pripadnika Žandarmerije prilikom korišćenja oklopnih vozila.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

– Danas smo mogli da vidimo pripadnike niškog odreda Žandarmerije koji su spremni da adekvatno odgovore na bilo kakvo ugrožavanje bezbednosti naše zemlje. Imali smo priliku da vidimo najnoviju opremu i tehniku koje su veoma važne za policiju kako bi mogla što bolje da odgovori na sve izazove. Očekujem da se ove obuke nastave i želim da poručim građanima Srbije da mogu mirno da spavaju, da ne moraju da se plaše bilo kakvih terorističkih pretnji, jer policija svakodnevno brine o bezbednosti Srbije – poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    30. jul 2016 | 18:39

    Zbog cega ne moze iz civilstva u Zandarmeriju?Ima mnogo sposobne omladine koja bi mogla da se bavi time.Cesto vidjam pripadnike Zandarmerije jako zapustene,pod tim mislim jako debele koji nemogu da pretrce ni sto metara.

  • CRNI

    30. jul 2016 | 18:39

    Trebao je da vidi sinoc bruku i sramotu! Kako su upali u klub sinoc u Subotici... kao da je poceo rat!!!! SRAMOTA!!!!!

  • Vuk1989

    31. jul 2016 | 15:16

    Ne daj Boze da nas neko zaista, napadne. Sminka je dobra, cisti Holivud,vidim i da se neko dobro ugradio u nabavci americke opereme i naoruzanja, kao da nase ne valja. Ili, Rusko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA