PREDSEDNIK ZAPALIO INTERNET: Tomislav Nikolić opleo kolo (VIDEO)

Toma je za svoje umeće dobio gromoglasan aplauz, a Nikolić je u jednom trenutku skinuo šajkaču da bi se poklonio okupljenima

  • 73

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić  očigledno je veseljak u duši - na društvenim mrežama pojavio se video snimak u kom se vidi kako Toma igra kolce, što naš narod kaže, "sve u šesnaest".

Toma Nikolić opleo kolce s decom! (VIDEO)

Sa sve šajkačom na glavi, predsednik Srbije ne gubi ritam, već veselo skakuće. Uz njega kolo vode momci u majicama na kojima je ispisano "Tomina Bajčetina".

Toma je za svoje umeće dobio gromoglasan aplauz, a Nikolić je u jednom trenutku skinuo šajkaču da bi se poklonio okupljenima. Pretpostavlja se da je ovaj video nastao 2012. godine, nakon što je Nikolić odneo pobedu na predsedničkim izborima.

Nije nepoznanica da Nikolić voli da povede kolo. Pre dve godine, u zgradi na Andrićevom vencu, ugostio je mališane iz folklornog ansambla "Era" iz Užica, sa kojima je, takođe, zaigrao.

Pogledajte kako izgleda kad predsednik igra kolo:

(Telegraf.rs / pressrs.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA