≫ 

POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRA JOVIČIĆA (SNS): Majka me je ostavila kad sam imao 4 godine, zbog druge vere

Majka nije želela da dođe sa nama u Srbiju. Ja pre verujem da nije smela iz straha za svoju porodicu u Bosni, ali to na kraju nije ni bilo važno. Ostao sam bez doma i moj otac i baka sa mnom u naručju i sa dve torbe u koje smo spakovali ceo život, došli smo 1991. godine u Beograd

  • 54

Lider omladine Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić jedan je od najmlađih predsednika opštine u Srbiji. Kada je došao na čelo najveće beogradske opštine Palilula dokazao je da godine nisu merilo za uspeh u politici i vrlo brzo je postao jedan od najvažnijih ljudi Aleksandra Vučića. Po prvi put Jovičić je, u intervjuu za Nedeljnik, otkrio potresne detalje iz svog života, dramu kroz koju je prošao kao dečak iz izbegličke kolone i trenutak kada ga je majka napustila.

OLUJA - ZLOČIN BEZ KAZNE, ZLOČIN KOJI TRAJE: Zašto smo danas u CRNINI, zbog čega TUGUJEMO i koga OPLAKUJEMO?!

U danima kada se u Srbiji i Hrvatskoj obeležava 21. godišnjica Oluje, Jovičić se podseća perioda kada je i on kao četvorogodišnjak bio u jednoj koloni koja je iz rodne Srebrenice bežala za Srbiju. Pored asocijacije na rat i progon velikog broja Srba, ratni sukobi su na njega ostavili i lični pečat.

- Ne volim da mislim o Srebrenici, jer taj sam rat doživeo kao dvostruku tragediju. S jedne strane, zbog ratnih strahota i stradanja ljudi, a sa druge strane, doživeo sam da mi je upravo taj rat razorio porodicu - ispričao je svoju potresnu ispovest Aleksandar Jovičić za list Nedeljnik.

SEĆATE LI SE SRPSKOG DEČAKA KOJI JE VOZIO TRAKTOR BEŽEĆI OD OLUJE? Rasplakaće vas njegova TRAGIČNA priča! (FOTO) (VIDEO)

Kako je bio dete iz mešovitog braka, doživeo je da njegova majka, koja je bila druge vere, odluči da ostavi porodicu, zbog pritiska sredine i mržnje prema Srbima koja je tih godina bila jako izražena u Bosni.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Ona nije želela da dođe sa nama u Srbiju. Ja pre verujem da nije smela iz straha za svoju porodicu u Bosni, ali to na kraju nije ni bilo važno. Ostao sam bez doma i moj otac i baka sa mnom u naručju i sa dve torbe u koje smo spakovali ceo život, došli smo 1991. godine u Beograd - priča Jovičić.

SRPKINJA JE 80 KM NOSILA MRTVO DETE: Jeziva ISPOVEST o OLUJI koja će RASPLAKATI SRBIJU! (FOTO)

Nastanili su se tada u Borči i Aleksandar je zavoleo taj deo prestonice kao da je rođen tu. Za razliku od mnogih svojih vršanjaka sa periferije koji su maštali da se što pre presele u "krug dvojke", Aleksandar je sanjao da ostane u Borči. I da učini nešto za taj kraj i za svoje komšije. Prilika za to mu se pružila kada je izabran za predsednika najveće beogradske opštine Palilula.

HRVATI, VI STE FUJ! UBIJALI STE SRBE, RUKE SU VAM KRVAVE DO LAKATA: Pismo hrvatskog političara o OLUJI ZAPALILO JE SVET!

Ceo intervju sa Aleksandrom Jovičićem možete pročitati u listu Nedeljnik.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra Partizan - Krnjaca

    4. avgust 2016 | 15:07

    Aco budi hrabar.Znas da sam uvek uz tebe.

  • Neko ko zna...

    4. avgust 2016 | 15:05

    Otud je sociopata i zenomrzac.Zato i ozenjen ne postuje svoju zenu i juri tudje devojke.Sada znam zasto je tako ostecen.

  • ATIMUS

    4. avgust 2016 | 17:46

    Pao sam na ovu tuznu pricu ,...Dali ima da je neko na visokom rumovodecem mesto a da je rodjen u Srbiji i da nema dva tri drzavljanstvs?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA