DRECUNOVA PORUKA ČEDI JOVANOVIĆU: Prepusti pitanje Kosova onima koji ga nose u srcu!

Čedomiru Jovanoviću je ovom prilikom poručio da prepusti pitanje Kosova onima koji ga nose u srcu

  • 22

Milovan Drecun, poslanik Srpske napredne stranke i predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju izjavio je da se dobar deo poslanika Skupštine Srbije neozbiljno ponaša.

(UŽIVO) ZASEDANJE SKUPŠTINE: Milovan Drecun predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju!

- Plan koji je Vučić izložio je veoma ozbiljan. Nemaju argumente da ga ospore i neozbiljni su kad je rasprava u pitanju. Ključna poruka u ekspozeu bila je da treba da se promenimo svi - rekao je Drecun.

On je dodao da očekuje da će se sednica o raspravi o sastavu nove vlade završiti oko 19 časova, ali da je teško prognozirati.

- Ako prekinemo dijalog sa Albancima, Kosovo će postati njihovo, sve što radimo činimo za dobro Srbije. Idemo korak po korak i vratićemo sve što je srpsko. Moramo da gradimo odnos sa Albancima, Srbi i Albanci su dve najbrojnije nacije, ne smemo da budemo neprijatelji - objasnio je on i Čedomiru Jovanoviću poručio da prepusti pitanje Kosova onima koji ga nose u srcu, jer bi se po Drecunovoj oceni "Čeda odrekao tog korena, za razliku od nas koji ćemo nastaviti da gradimo put kojim smo krenuli".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zivko

    11. avgust 2016 | 14:16

    Drecune,sramotO.ti ne pricaj nikom da Kosovo nosis u srcu.Prodao si se,a od tebe to stvarno nisam ocekivao.Pokri se i cuti,jer sve dobro sto si uradio dole,sada si prosuo,zarad interesa.Bruka

  • Ebay

    11. avgust 2016 | 14:34

    Kolko stanova u srcu imas

  • Srki 72

    11. avgust 2016 | 14:45

    Drecune,pokrij se usima i cuti.Posle svega sto sam mislio o tebi ti si nula od coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA