"GLUMITE MAJMUNE"! "VI STE NEUROTIČNA SPIKERKA!": Obračun u skupštini na Odboru za spoljne poslove

Izbor socijaliste Žarka Obradovića za predsednika skupštinskog Odbora za spoljne poslove pao u senku zbog svađe Marije Obradović (SNS) i Nataše Jovanović (SRS)

  • 23

Na sednici Odbora za spoljne poslove Skupštine Srbije danas je za predsednika izabran Žarko Obradović iz Socijalističke partije Srbije (SPS) a za zamenika predsednika Aleksandra Đurović iz Srpske napredne stranke (SNS) koja je u prethodnom sazivu parlamenta bila predsednica.

 

Marija Obradović ponovo vodi ODBOR ZA ODBRANU I BEZBEDNOST!

 

Na sednici je došlo i do manjeg incidenta, kada je članica SNS Marija Obradović burnije reagovala na izlaganje predstavnice Srpske radikalne stranke (SRS) Nataše Jovanović, koja se žalila da su konsultacije za predsednika i zamenike predsenika Odbora donošene "iza kulisa".

 

Vi da vodite spoljnu politiku? Ovde ste pozvani da glumite majmune i zabavljate narod. Samo pravite gluposti - rekla je Obradović a prenose Novosti.

 

Nataša Jovanović je tada pozvala Obradovićevu da se upristoji.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Ponašajte se tako u Kraljevu, predsedavajući smirite ovu neurotičnu spikerku sa kraljevačke televizije - kazala je  Jovanović.

 

MARIJA OBRADOVIĆ: Svi su bili u šoku kad je Mićunović proglasio kraj sednice, pa čak i poslanici iz DS!

 

Predsedavajući sednicom Milorad Mijatović iz Socijaldemokratske partije Srbije, smirio je situaciju i nastavio sednicu.

 

Nakon svega toga, Marija Obradović se putem saopštenja izvinila svim građanima Srbije, Poslaničkoj grupi SRS, i njihovim predstavnicama u Odboru za spoljne poslove, zbog nedoličnog rečnika na današnjoj sednici. 

 

- Iako sam bila isprovocirana ponašanjem poslanica SRS, koje su sve vreme blokirale rad sednice Odbora za spoljne poslove Narodne skupštine i planski onemogućavale diskusiju po utvrđenom dnevnom redu, smatram da je takav moj rečnik neprikladan i svakako neprihvatljiv. Nastaviću, kao i do sada, da se borim za dostojanstvo Skupštine i da štitim ugled predstavničkog tela svih građana Srbije - napisala je ona u saopštenju.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

I ostali predstavnici opozicionih stranaka - Pokreta Dosta je bilo i Demokratske stranke Srbije rekli su da neće glasati jer nisu na vreme obavešteni o kandidatima za predsednika i zamenika predsednika, a nisu obavljene ni konsultacije.

 

Novoizabrani predsednik Žarko Obradović potom je zakazao novu sednicu za 12.00 sati.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. avgust 2016 | 15:30

    Pitati mariju kako je dovela na vlas nacelnike u kraljevu i kako mogu ljudi sa kriminalnom proslocu da se zaposle u bezbednosnm institucijama

  • Dr za rock and roll

    12. avgust 2016 | 15:04

    Spikerka!!! Hahahahahahahahahaha !!!!!!

  • DEDA

    12. avgust 2016 | 20:21

    Ima nas veseli narod izreke za takve: 1.Najgore je kada se opanak popapuci, ili 2.Strasno je kada na opanak izraste stikla, ili 3.Odes ti iz provincije ali ona iz tebe ne, i tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA