TELEGRAF OTKRIVA: Milka Forcan prva dama Trilaterale u Srbiji!

Tajna organizacija, koja okuplja najmoćnije i najbogatije ljude sveta, osniva svoju podružnicu u Srbiji. Najuticajniji predstavnik Trilaterale u Srbiji je bivša direktorka "Delte", koja je proteklih godina lobirala za osnivanje njenog sedišta u Beogradu

  • 3

Srbija će uskoro dobiti svoj ogranak Trilaterale! Najmoćnije tajno društvo savremenog sveta, koje okuplja uticajne i bogate ljude iz sfere politike i biznisa, nedavno je dalo dozvolu da se na teritoriji Srbije, tačnije u Beogradu, formira njihova podružnica. Glavna prepreka, status kandidata za EU, nedavno je otklonjena, tako da su svetski moćnici odlučili da Srbiji daju zeleno svetlo.

 

- Pregovori oko osnivanja ogranka Trilaterale traju već nekoliko godina. Kada je Srbija dobila kandidaturu, nestala je i poslednja prepreka za to i prešlo se na realizaciju projekta "Trilaterala u Srbiji", otkriva za Telegraf.rs sagovornik, odlično upućen u čitavu priču.

 

On kaže da je Trilaterala već neko vreme aktivna u Srbiji, i to posredno, preko nezavisnog naučno-istraživačkog društva "Ist Vest Bridž" (East West Bridge), koje je nastalo sa ciljem regionalne saradnje i promovisanja reformi kako bi Srbija što pre postala članica Evropske unije.

 

Naš izvor kaže da se još ne zna ko će rukovoditi srpskim ogrankom ove moćne organizacije, ali ističe da se ime Milke Forcan najčešće pominje u izveštajima.

 

- Milka Forcan je od prvog dana bila najaktivnija u dovođenju Trilaterale u Beograd. Iz tih razloga je i formiran "Ist Vest Bridž", gde je ona imala ključnu ulogu, konstatuje naš izvor, koji na pitanje kakve bi koristi mogla da ima Srbija od Trilaterale, kaže:

 

- Srbija već dugo ispašta zato što nema nikakvog kontakta sa onima koji kreiraju globalne tokove i svetsku politiku. Ovako će biti mnogo bliža centrima svetske moći i biće na vreme upoznata sa odlukama koje se tamo budu donosile. Ne treba očekivati ništa preko noći, govoriti o nekakvom uticaju koji bi mogli da imamo na te odluke, ali je svakako značajno učiniti taj prvi korak.

 

 

Trilaterala, tačnije Trilaterarna komisija, postoji od 1973. godine, kada je osnovana na inicijativu Dajvida Rokfelera i Zbignjeva Bžežinskog. Članstvo se od tada okuplja jednom godišnje, gde elitni pojedinci razmatraju mogućnosti pokretanja svetske ekonomije, podsticanje ekonomskog razvoja, smanjenje siromaštva...Trilaterala je osnovana sa ciljem da okupi vrhunske političke i poslovne lidere sveta, koji bi kroz saradnju rešavali ključne probleme na svetskom planu.

 

(Lj. V.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bans

    1. jun 2012 | 21:36

    "Gde elitni pojedinci razmatraju mogućnosti pokretanja svetske ekonomije, podsticanje ekonomskog razvoja, smanjenje siromaštva…" DA DA KAKO DA NE.SVE SE BOJIM DA RADE NA TOME.

  • Steamroller

    2. jun 2012 | 00:17

    Definitivno postajemo deo novog svetskog poretka. Videćemo tek kakve nam stvari slede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA