Aleksandar Vučić u četvrtak u poseti Hrvatskoj?

Premijer Srbije dolazi u Hrvatsku u jeku napetosti između Hrvatske i Srbije zbog optužnica Srbije za zločine počinjene u Hrvatskoj

  • 41

Premijer Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak dolazi u Dubrovnik na Croatia Forum, izveštavaju hrvatski mediji, prema za sada nezvaničnim informacijama. Vučić dolazi na poziv premijera Tihomira Oreškovića koji je poziv uputio svim premijerima u regiji.

Premijer Srbije dolazi u Hrvatsku u jeku napetosti između Hrvatske i Srbije zbog optužnica Srbije za zločine počinjene u Hrvatskoj.

Evo šta je Boris Džonson u pismu poručio Vučiću

Na Forumu u Dubrovniku će učestvovati i predsednik Poljske Andžej Duda, predsednik Mađarske Janoš Ader, predsednica Litvanije Dalija Griboskaite, slovenski predsednik Borut Pahor, bugarski predsednik Rosen Plevneliev, kao i čitav niz ministara iz regiona.

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    22. avgust 2016 | 18:42

    Treba im pokazati gde im je mesto, ne mogu više da se izvlače na to da su oni žrtve, moraju oni početi da se ponašaju u skladu sa pravilima Eu.

  • Siniša

    22. avgust 2016 | 18:43

    Vučić je pravi političar za razliku od Hrvatskih amatera.

  • major Milan Tepic RSK

    22. avgust 2016 | 20:26

    Vucic treba da ide u dubrovnik i da tamo na kulturan i civilizirani nacin zavrsi sa hrvatskim prestavnicima vlasti oko nesuglasica i tumacenja proslosti svako na svoj nacin. Vrijeme je da se prestane sa losim odnosima jer to nije dlbro ni za nas ni hrvate . stavite tacku da mozemo mirno da zivimo i da uspostavimo dobre odnose komsija i susjeda. Traziti na skupu da se sa tim prekine odmah i apelovati da njihovi medi preki u sa ratno huskaskom temom i vredjanjem cjelog srpskog naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA