DAČIĆ: Bošnjački političari stoje iza napada na Vučića u Srebrenici

- Godinu dana ne samo da nisu ništa preduzeli na otkrivanju napadača i organizatora, već su sve učinili da ih zaštite - navedeno je u pisanoj izjavi ministra spoljnih poslova

  • 23

Vest o obustavljanju istrage protiv jednog od glavnoosumnjičenih za prošlogodišnji pokušaj ubistva premijera Aleksandra Vučića u Srebrenici pokazuje da, u stvari, bošnjački političari u Bosni i Hercegovini (BiH) stoje iza ovog napada, izjavio je danas Ivica Dačić.

NAPAD NA VUČIĆA: Tužilaštvo BiH obustavilo istragu protiv osumnjičenog za incident u Srebrenici!

- Godinu dana ne samo da nisu ništa preduzeli na otkrivanju napadača i organizatora, već su sve učinili da ih zaštite - navedeno je u pisanoj izjavi ministra spoljnih poslova.

Srbija je opredeljena za mir i regionalnu stabilnost, ali ona se ne može graditi mržnjom i stalnim napadima na Vladu Srbije i njenog premijera, koji se poneo državnički, a potom doživeo pokušaj ubistva i stalne uvrede.

- To govori o njima, Srbija će voditi svoju politiku mira i pomirenja, za koju smo dobili priznanje svih vodećih političara sveta - zaključeno je u Dačićevoj pisanoj izjavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ackoo

    27. avgust 2016 | 21:55

    Stvatno? Nismo znali.

  • Jušić

    27. avgust 2016 | 19:48

    Pa šta neidi tamo. Tražite nezavisnost srpske republike. I stvar riješena. Ja sam Bosanac i musliman. Al bi bio presretan da se sva Bosna i Hercegovina podjeli i možda će tada nešto da se promjeni jer gore ne može biti

  • Sudija

    27. avgust 2016 | 19:25

    Ako, tako nam i treba! Kome bre da se poklanjamo, ko je nase zrtve prihvatio? Nece st.ka njihova politicka to da prihvati, jer bi se vremenom saznala ustina i o mnogo manjem broju i o njihovom ubijanju sunarodnika! Jacajmo Srbiju i RS, a za ostale me vise bas briga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA