Vučić sutra sa Čovićem o stabilnosti u regionu

Sastanak će biti održan u 17.45 sati, u zgradi Vlade Srbije

  • 3

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa hrvatskim članom Predsedništva BiH, predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH i predsednikom HDZ BiH dr Draganom Čovićem, sa kojim će razgovarati o saradnji i stabilnosti u regionu.

Nikolić sutra sa Vučićem i predstavnicima Srba u BiH

Sastanak će biti održan u 17.45 sati, u zgradi Vlade Srbije, a izjave sa novinare su planirane oko 18.00 sati, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brca

    31. avgust 2016 | 19:19

    Mene zanima sta oni mogu popricati za 45 min!?

  • Dr.

    31. avgust 2016 | 21:44

    Nema stabilnosti i sigurnosti za Srbe dok ne naprave zaokret u politici...jos '92 necemo u NATO, zar smo mi najludi ili najgluplji narod. Mislio sam opameticemo se...ali ne, protjerani smo iz Hrvatske, pa Bosna i ni to nas nije opametilo pa nas protjeraju iz Srbije(KiM) sad jos da zavrse i Bosnu.Svi su bili pametniji, od Hrvata do Albanaca izabrali su za saveznika najjacu silu sveta SAD i ostvarili svoje ciljeve, ubijali, pljackali, protjerali Srbe i niko ne odgovara za zlocine jer iza njih stoji SAD, a ko stoji iza Srba...niko sav zapadni svet se udruzio sa najvecom silom i provode istu politiku. Gdje smo mi, ne podnose nas Hrvati,Bosnjaci,Albanci ...i idemo dalje u nestanak....za Rusiju koja nam postaje vaznija od nas samih i domovine SRBIJE...daleko smo od Rusije opkoljeni Nato zemljama ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA