Bislimi: Izbor Šutanovca - smrtonosan udarac DS-u

Glasanjem za Šutanovca produžen je vek vlasti Aleksandra Vučića za bar četiri godine, te da se demokratama smeši sudbina SPO, tvrdi bivši direktor partije Amir Bislimi

  • 95

Izborom Dragana Šutanovca za predsednika Demokratske stranke zadat je smrtonosan udarac DS, smatra bivši direktor partije Amir Bislimi, koji je posle stranačkih izbora napustio demokrate.

 

Dragan Šutanovac novi lider Demokratske stranke (FOTO)

 

- Plašim se da je glasanjem za tog čoveka, opterećenog brojnim realnim, a ne tabloidnim aferama, a rasterećenog znanja i pristojnosti, zadat smrtonosan udarac DS-u. Voleo bih da grešim, ali svako ko poznaje Šutanovca, Kenu i Balšu zna da ne grešim - rekao je Bislimi za Alo.

 

On je ocenio i da je izbor Šutanovca produžio vek vlasti Aleksandra Vučića za bar četiri godine, te da se demokratama, sa takvim ljudima, smeši sudbina SPO.

 

Pajtić se oglasio na Facebooku! Razočaran što DS vode - Šule, Kena, Balša

 

- Ne znam nijednog pristojnog čoveka koji će posle dolaska Šutanovca i Balše Božovića na čelo stranke glasati za demokrate - kaže Bislimi.

 

Navodeći da je ponosno ušao u DS Zorana Ðinđića kad je na njenom čelu bio Bojan Pajtić, Bislimi kaže da je danas predsednik DS čovek "koji je prodao kuma Borisa Tadića, kojem je dužniji od svih demokrata zajedno, a da nije ni trepunuo".

 

Foto: Telegraf, Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Telegraf, Tanjug/Sava Radovanović

 

- To me upućuje na pomisao da će isto učiniti i sa DS prvom zgodnom prilikom, o čemu govori njegov stav da ne treba da budemo ''ua Vučić stranka'' i da ''odborima treba dati slobodu da na lokalnom nivou ulaze u koalicije s kim god hoće'' (čitaj sa SNS) - kaže Bislimi.

 

ŠUTANOVAC IZNENAĐEN PAJTIĆEVOM OSTAVKOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Razmenili smo poruke, nije me obavestio o tome!

 

Upitan šta je sa aferom zbog nestanka 60.000 evra iz stranačke kase, Bislimi kaže da je to pitanje za novo rukovodstvo, koje, navodi, odlično zna gde je novac, ali ništa neće tim povodom preduzeti.

 

Bislimi kaže i da će ostati poslanik u Skupštini Vojvodine i zastupati interese ljudi koji su do strančkih izbora glasali za DS.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    28. septembar 2016 | 16:36

    E CRNI šule,

  • Muta

    28. septembar 2016 | 15:28

    Verujte nisam clan bio nikada nijedne stranke al ovaj tip ce da upropasti i to malo od ds nadmen svadljiv ja pa ja tesko ds. stranci

  • lolo

    28. septembar 2016 | 17:50

    Sta je smesnije , to sto Pajticevci govore istinu o Sutanovcevoj bandi ili sto kad gube prestaju da veruju u demokratiju i glasanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA