≫ 

Edi Rama doputovao u Beograd, Dačić ga dočekao na aerodromu (FOTO)

Edi Rama će sutra imati bilateralni sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dva premijera će učestvovati na Beogradskom bezbednosnom forumu

  • 18

Premijer Albanije Edi Rama doputovao je večeras u Beograd, a dočekao ga je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, javlja Tanjugov reporter.

ALBANSKI PREMIJER DOLAZI U BEOGRAD: Vučić i Rama na Bezbednosnom forumu

Rama će sutra imati bilateralni sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dva premijera će učestvovati na Beogradskom bezbednosnom forumu.

Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanović Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanović

Centralni događaj foruma će biti dijalog o budućnosti albansko-srpskih odnosa i stabilnosti jugoistočne Evrope, a u okviru kojeg će premijeri Vučić i Rama odgovarati na pitanja profesora Univerziteta Kolumbija, Miše Glenija.

U okviru foruma će biti održano 25 rasprava sa više od 100 govornika i 700 učesnika, predstavnika vlada, međunarodnih organizacija i civilnog društva, među kojima su brojna značajna imena političke i diplomatske scene.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danga

    12. oktobar 2016 | 20:52

    Rama na bezbednosnom forumu da pokaže kako se na silu uzima teritorija Srbije.Koga je zvao ipustio na teritoriku Srbije .Ovo je katastrofa pričamo Kosovo je srce Srbije a primamo Ramu u Beogradu.

  • Alien'sExists

    13. oktobar 2016 | 00:43

    Nesto se kuva oko Kosova a mi coravi i nemi kao uvek.

  • Nikola bgd

    12. oktobar 2016 | 23:40

    Sta se cuje kad na vrata pevaca grupe Vampiri zakucaju Edi Rama i Dalaj Lama-rama lama ding dong :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA