ŠOK U NIŠU: Albanski premijer citirao Andrića

Edi Rama je privrednicima poručio da su veliki potencijal, izuzetan primer koji svima može pokazati, pa i politici, da treba biti bliži nadi, a ne strahu i da ne treba egzistirati između nade i straha

  • 16

Premijer Albanije Edi Rama citirao je danas na Poslovnom forumu u Nišu srpskog nobelovca Ivu Andrića i privrednicima poručio da "ne levitiraju između straha i nade".

Vučić: Odgovorili smo Rami na dostojanstven način, želimo još bolje odnose sa Albanijom (FOTO)

- Citiraću Andrića koji je rekao - između straha i nade uvek postoji jedan prostor i mnogi život provedu u tom mračnom prostoru čekajući tamo gde se nikad ništa ne dešava. Verujem da preduzetnici po svojoj prirodi između straha i nade uvek biraju nadu, jer bi, u suprotnom, bankrotirali, dok političari biraju strah, jer nisu u opasnosti da bankrotiraju - rekao je Rama.

VUČIĆ JASAN I GLASAN: Ne dajte drugima da uređuju odnose Srbije i Albanije!

Albanski premijer je privrednicima poručio da su veliki potencijal, izuzetan primer koji svima može pokazati, pa i politici, da treba biti bliži nadi, a ne strahu i da ne treba egzistirati između nade i straha.

Foto: Tanjug/Zoran Zestić Foto: Tanjug/Zoran Zestić

- Sigurno je, ako ideš prema nadi, to znači da imaš jako srce i da si spreman da rizikuješ - zaključio je Rama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA