Vučić najavio čistku u državnom aparatu: "Počistićemo sve, ma koliko teško da bude, to su opasni ljudi"

Vučić je govorio o ubistvu Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekavši da je u pitanju "uvozno ubistvo" i da su "dovedena lica sa strane da haraju Beogradom"

  • 80

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da kriminalci iz velikih kriminalnih grupa imaju "saradnike u državnom aparatu" i najavio veliku čistku.

MINISTAR STEFANOVIĆ POSLE UBISTVA SALETA MUTAVOG: Objavljujemo rat ovoj mafiji!

Vučić je na TV Prva govorio o ubistvu Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekavši da je u pitanju "uvozno ubistvo" i da su "dovedena lica sa strane da haraju Beogradom".

– Uhapšena su dva lica u vezi sa ovim ubistvom, to su lica dovedena sa strane i naravno da ništa neće reći jer misle da imaju alibi. Međutim, moram da kažem da ce svi koji misle da ubijaju po Srbiji osetiti žestoku pesnicu države i da će monstrumi koji su ubijali po našoj zemlji to dobro da zapamte – poručio je Vučić.

Na pitanje o saradnicima u državnom aparatu, o čemu je ranije danas govorio ministar policije Nebojša Stefanović, premijer je rekao da nema konkretne podatke za taj slučaj.

– Za ovaj slučaj ne znam, ali da li imaju - imaju. Počistićemo sve, ma koliko teško da bude, to su opasni ljudi koji imaju veze i sa stranim obaveštajnim agencijama. Biće - ili mi ili oni, ali ja vam kažem da će država da pobedi i neka dobro razmisle šta im je činiti, pa da vidim ko će od policajaca i specijalaca da sedi po njihovim jahtama i vilama da pravi biznis – rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA