VUČIĆ: Ne izvinjavam se zbog gatare i majica

Kako je rekao, nema nameru da se izvinjava "ni zbog toga što je za neke rekao da su babe gatare", a ni zbog toga što je rekao da neće da obuče majice na kojima piše "Ja volim Tadića i Radulovića"

  • 61

Premijer Aleksandar Vučić kaže da nema razloga da se bilo kome izvinjava zbog toga što je Vuka Jeremića nazvao "babom gatarom", ali ni zbog "slučaja majice".

"Oni koji nemaju druga posla neka bace pasulj i karte. U Srbiji ima još jedna baba gatara"

Kako je rekao, nema nameru da se izvinjava "ni zbog toga što je za neke rekao da su babe gatare", a ni zbog toga što je rekao da neće da obuče majice na kojima piše "Ja volim Tadića i Radulovića".

Vučić: Šaljemo ćebad i lekove u Siriju, ne vidim šta je tu sporno

– Nema razlog da se bilo kome izvinjavam, već neka se svaki od njih izvini građanima što su uglavnom sedeli u kući dok je narod ostajao bez posla – rekao je Vučić za Televiziju Pink.

On je kazao i da nije znao da je reč "gatara" nepristojna reč i da je, kada je to rekao ,"samo pravim imenom nazvao one koji su bolje od njega znali šta će da uradi u budućnosti".

– Neka oni pričaju šta hoće, nisam se naročiti nasekirao – kazao je Vučić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

On je povodom navoda o budućoj kandidaturi pojedinih opozicionih kandidata za predsednika Srbije još jednom rekao ironično da im svima čestita.

– Čestitam im svima, svi su već postali predsednici, ostaje samo još da ih o tome obavesti Republička izborna komisiji –  dodao je Vučić.

On je ranije "babom gatarom" nazvao bivšeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, jer je izjavio da će Vučićev kandidat za predsednika Srbije biti Aleksandar Vučić.

Socijaldemokratska stranka (SDS) zatražila je juče od Vučića da se izvini liderima SDS i pokreta Dosta je bilo, Borisu Tadiću i Saši Raduloviću, zbog izjave u kojoj je te opozicione lidere "stavio u isti kontekst sa ubijenim mafijašem".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

SDS je upitao Vučića da objasni "kakva je veza između činjenice da su igrači Partizana nosili majice sa likom ubijenog narko-dilera i toga da premijer ne bi nosio majice sa likom Borisa Tadića".

Komentarišući postupak igrača Partizana koji su na košakaškoj utakmici sa Olimpijom nosili majice sa likom ubijenog vođe svojih navijača Aleksandra Stankovića, Vučić izjavio da je za njega veći problem ko je i iz koje države došao s kalašnjikovima u Beograd i delio pravdu, a ne ko je nosio majice.

– A vi mi donesite majicu na kojoj piše 'Volim Tadića i Radulovića' i neću je obući, nema šanse –  naveo je Vučić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    19. oktobar 2016 | 18:32

    Bravo Vucicu i neka si im rekao!

  • Zeljka

    20. oktobar 2016 | 00:29

    Nikoga tu Vucic nije uvredio da bi morao da se izvinjava.

  • marko

    19. oktobar 2016 | 17:35

    Sami izmisle neku situaciju i onda traže da se premijer izvinjava, pa za šta da se izvini, za vaše izmišljotine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA