Radulović se nije pojavio na ročištu po tužbi za uvredu

Raduloviću nije uručen sudski poziv

  • 62

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović nije se danas pojavio na ročištu za medijaciju, po tužbi zastupnika grupe građana Pokreta DJB Vračar Branka Klanščeka zbog krivičnog dela uvrede.

NOVINAR DW TVRDI: Radulović nije ponudio cele poreske izvode, nego "patrljke"

Radulović ne duguje porez u SAD: Američka poreska uprava izdala novi izvod koji demantuje tvrdnje Dojče vele

Raduloviću je upućen poziv na zvaničnu adresu Pokreta DJB, ali mu nije uručen, a novi poziv, na predlog tužitelja Branka Klanščeka, biće mu upućen na Skupštinu Srbije.

Na ročište je pozvan i koordinator za vračarski odbor Marko Milovanović koga je takođe tužio Klanšček, ali se ni on nije pojavio.

Klanšček je novinarima ispred suda rekao da se okrivljeni Saša Radulović nije danas pojavio na ročištu, jer mu nije uručen poziv iako je uredno, kako je sudija rekao, poslat na zvaničnu adresu pokreta, te da mu liči da Radulović izbegava da primi sudski poziv.

- Da li ga tamo ne poznaju ili o čemu se radi, izbegavanje da primi poziv...? To samo on zna, ali na adresi na kojoj je pokret registrovan u APR ga ''ne poznaju'', možda je Saša Radulović smenjen, pa ga ne poznaju - rekao je Klanšček.

Toliko, navodi, o poštovanju pravosudnog sistema na koji se Radulović toliko poziva i dodaje da Radulović stalno pokušava Aleksandru Vučiću da "uruči neke tužbe i maše sa njima, a Vučić izbegava da ih primi".

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Sad mi ovo nekako strašno puno liči upravo na to - izbegavanje da se primi sudski poziv - kaže Klanšček povodom nedolaska Radulovića na ročište.

Na pitanje da li očekuje da se Radulović pojavi na narednom ročištu, Klanšček očekuje da će sigurno biti opstrukcije.

Sledeće ročište je zakazano za 15. novembra u 14 sati, a Klanšček navodi da će možda Radulovć o nastavku ročišta saznati iz medija.

Kako je naveo, tužio je Radulovića i Milovanovića za tekst koji je objavljen na zvanicnom sajtu pokreta DJB "Kako smo pročistli vračarski odbor".

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    21. oktobar 2016 | 17:47

    Radule je čovek koji ne može da se suoči sa činjenicama.

  • Jaca

    21. oktobar 2016 | 17:13

    Imace on i mnogo ozbiljnija rocista kada se pokrene pitanje njegove stecene imovine.

  • marija

    21. oktobar 2016 | 15:42

    Toliko se zalaze za pravdu,a ovamo bezi od pravde,da nije tuzno bilo bi smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA