Ivice, hvala ti što me rušiš: VUČIĆ IZRIBAO DAČIĆA

Zbog Ružićeve izjave, Vučić "izribao" Dačića na sednici Vlade

  • 71

Premijer Aleksandar Vučić je na sednici Vlade Srbije koja je održana juče „ukorio“ Dačića zbog izjava Branka Ružića, prenosi "Alo".

Ružić: Nije mi izazov da rušim Dačića, nego najjačeg u zemlji

SPS: Ako postoji zajednički kandidat vlasti, želimo da pomognemo

- Hvala, Ivice, što me rušite - rekao je Vučić ironično prilikom obraćanja ministrima na sednici Vlade. Kako piše ovaj list, lider SPS-a i prvi potpredsednik Vlade Srbije ostao je bez komentara na ove premijerove reči.

U međuvremenu, potpredsednica Vlade Srbije i funkcioner SNS Zorana Mihajlović rekla je Novostima da su Ružić i njegove izjave briga Ivice Dačića i on to mora da sredi.

Ukoliko organi Socijalističke partije Srbije ne budu kaznili potpredsednika stranke Branka Ružića zbog javnih istupa protiv premijera Aleksandra Vučića, Predsedništvo Srpske napredne stranke zatražiće od svog lidera da preispita koaliciju sa socijalistima, pišu Novosti.

Podsetimo, Branko Ružić je u intervjuu za "Nedeljnik" rekao da mu nije "izazov da ruši Dačića, već da ruši najjačeg u zemlji", jasno aludirajući na Vučića.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Sam Dačić navodi da je zamerio Ružića na poslednjim porukama i da je "nemoguće rušiti Vučića, a da se istovremeno ne ruši i Dačić".

- Vučić i ja zajedno formulišemo državnu politiku i nameravam da to radimo još dugi niz godina. Pljuvanje po našem savezu bi bilo pljuvanje uvis - rekao je Dačić.

Dačić je najavio da će uskoro zakazati sednicu Glavnog odbora SPS pa će svako unutar stranke moći da predloži promenu politike.

(Alo/Novosti/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strahinja

    21. oktobar 2016 | 14:14

    Ružić je niko i ništa, a opet pravi problem.

  • Beloica

    21. oktobar 2016 | 12:47

    I sta bi taj magarac Ruzic da nas vrati unazad jos par godina i da neometano mogu dalje da kradu , samo mu pogledajte tu odvratnu njusku na njoj sve pise Ko je i sta je

  • Stefanija

    21. oktobar 2016 | 17:33

    Ružić je odlučio da se malo eksponira kako bi došao do izražaja, ali njegove pretnje ne plaše nikoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA