Ovo NIJE PRVI PUT da se priprema ubistvo premijera i članova njegove porodice!

Ako država ne reaguje, onda je pitanje u kakvoj državi živimo - rekao je Vulin

  • 8

Ministar za rad Aleksandar Vulin kaže da država mora da reaguje na pokušaj atentata na premijera Aleksandra Vučića u blizini čije porodične kuće nađeno oružje.

SPREMALI ATENTAT NA VUČIĆA? Pronađen arsenal oružja nedaleko od premijerove porodične kuće

VUČIĆ O PRONAĐENOM ORUŽJU: Čekam informacije od BIA i policije

- Ako država ne reaguje, onda je pitanje u kakvoj državi živimo - rekao je Vulin za TV Pink.

Prema njegovim rečima, nadležne službe su dužne da daju odgovore ko priprema ubistvo predsednika Vlade i koje službe moraju da zaštite državni poredak ove zemlje.

- Oni koji su u strukturama državne bezbednosti, a nisu u stanju da daju odgovore na ta pitanja, treba da se sklone i ustupe mesto onima koji hoće da to rade - kaže Vulin.

VULIN NASLOVNA

Vulin je kazao da kada se radi o ovom slučaju, jasno je da se radi o pokušaju atentata, jer je otkrivena zolja koja služi za uništavanje blindiranih vozila, koje koriste najviši državni funkcioneri.

- Ovo nije ni prvi put da se priprema ubistvo predsednika Vlade i članova njegove porodice, a nije ni poslednji ukoliko ne budemo najzad kazali imena ko su ti ljudi i po čijem nalogu rade - rekao je Vulin i dodao da će Vučić najverovatnije pokušati da "minimalizuje slučaj".

(Beta/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branko

    29. oktobar 2016 | 20:28

    ovako stoje stvari, mozemo da se slazemo ili ne slazemo sa politikom vlade i premijera, ali ubistvo premijera, sto smo nazalost vec imali prilike da dozivimo, je najveca katastofa koju jedna drzava sebi moze da dozvoli!!! samo toliko!!!

  • Bogdan

    29. oktobar 2016 | 22:30

    Pa sto ga ne cuvate?Sram vas bilo ministre Stefanovicu.Koliko premijera treba da syrada?

  • ljuti

    29. oktobar 2016 | 22:08

    Takvu glupost moze da priprema samo neko spolja ipak SRBI NISU ubice iz zasede Mi ponekad malo vise pricamo Ali podmukli pravi SRBI N I S U.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA