≫ 

Stefanović: Premijer hitno prebačen na BEZBEDNU LOKACIJU (FOTO)

- Veoma je zabrinjavajuće što je pronađeno baš na ovom skretanju gde vozilo premijera mora da zastane kada skrece prema porodičnoj kući - rekao je ministar policije

  • 42

Povodom pronađenog oružja nedaleko od porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dao je izjavu sa lica mesta za medije.

SPREMALI ATENTAT NA VUČIĆA? Pronađen arsenal oružja nedaleko od premijerove porodične kuće

- Na tridesetak metara od kuće nađena je jedna zolja i automatsko oružje. Veoma je zabrinjavajuće što je pronađeno baš na ovom skretanju gde vozilo premijera mora da zastane kada skrece prema porodičnoj kući. Bilo bi idealno za počinioca da na ovom mestu izvrši to delo i nestane u šumi koja se nalazi odmah pored - rekao je Stefanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ministar policije je saopštio i da je premijer Srbije sklonjen na bezbedno mesto.

- Oružje je proneđeno skriveno u šumi u sanducima da ne bi došlo do oštećenja, da bi bilo spremno za upotrebu odmah. Sanduci s oružjem su bili prekriveni, ne zakopani i teško ih je primietiti sem ako se ne dođe blizu. Večeras ću tražiti od bezbednosnih službi da izađu sa informacijama. Ako ne mogu da nam daju informacije, treba svi da se povuku - rekao je medijima ministar policije.

Stefanović je izjavio da će se istražiti sve do poslednjeg detalja i da ovo nije naivna stvar.

- Veoma sam zabrinut za njegovu bezbednost. Premijer i njegova porodica su na bezbednom mestu. Za sada ne bih govorio da li ima osumnjičenih.

Ministar Stefanović je rekao da će se preduzeti sve mere da se utvrdi kako je oružje tu dospelo i ponovio da bi sa tog mesta premijer bio idealna meta.

(J.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    29. oktobar 2016 | 20:01

    Uzeti sve za ozbiljno. Ne sprdati se kao sto je bio slucaj sa Djindjicem, pa posle bilo kasno. Sprdale se sudije i sudstvo. Srbija jeste mala, ali ima mnogo onih za "pregled" koji setaju ulicom i bave se kriminalom!

  • Raden

    29. oktobar 2016 | 20:38

    Tako i treba jer bezbednost premijera mora biti maksimalna !

  • Pera Lopov

    29. oktobar 2016 | 22:12

    Nadam se samo da ce oni koji su planirali ovaj atentat biti sto pre liseni slobode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA