Tuča u Skupštini bi se prenela na ulice Srbije, Ljajić ili Dačić da budu predsednici parlamenta

Možda bih ja bila dobra ministarka, a, ne znam, Rasim Ljajić ili Ivica Dačić dobri predsednici Skupštine, rekla je Gojković.

  • 77

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je, osim nedoličnog ponašanja poslanika opozicije, pogodilo i ponašanje poslanika koji čine većinu u parlamentu, a koje, kako je rekla, nije pogodilo njeno nerviranje i pokušaji.

Dačić: Nekima bi odgovaralo da dođe do sukoba Žandarmerije i Bošnjaka

Jovanov (SNS): Saša Janković je spreman da zarad vlasti izazove sukobe u Srbiji

Gojković je na tv Pink rekla da je pomislila da bi njen posao možda mogao da radi neki koalicioni partner, koji bi mogao da uspostavi red.

- Možda bih ja bila dobra ministarka, a, ne znam, Rasim Ljajić ili Ivica Dačić dobri predsednici Skupštine - rekla je Gojković.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ona je ponovila da se neće povući pred nasiljem i prostaklukom, ali da njen proces razmišljanja još nije prestao.

- Zavisi kako danas bude izgledala atmosfera, tako ću i ja reagovati - rekla je Gojković.

Predsednica Skupštine Srbije ocenila je da krajnji cilj ponašanja opozicionih poslanika nije ona, niti parlament, već pokušaj destabilizacije Srbije.

- Ubeđena sam da to nije tako spontano kao što izgleda gledaocima, već da poslanici iz pojedinih opozicionih stranaka žele da negiraju sve ono dobro što se desilo danas u Srbiji - rekla je Gojković.

Kako je istakla danas je Srbija jedina politički i ekonomski stabilna država u regionu, dok poslanici obozicije pokušavaju da obesmisle Parlament, svaku instituciju u državi i naprave haos.

- Ako bi došlo do neke velike tuče i nemilih događaja u Parlamentu, ko zna kako bi se to reflektovalo na ulici - zaključila je Gojković.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    22. novembar 2016 | 14:45

    Verujem da ce se sve ipak resiti civilizovanim putem

  • Todor

    22. novembar 2016 | 14:44

    Siguran sam da taj scenario prizeljkuje opozicija jer im jedino odgovara haos. Sve drugo vodi ka normalizaciji Srbije i nestajanju opozicije kakvu znamo.

  • Srdjan

    22. novembar 2016 | 14:46

    Srbiji je sada vise nego ikada potreban mir jer smo poceli da napredujemo i rastemo. Gojkoviceva obavlja svoj posao veoma profesionalno i posteno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA