SNS OSUDIO PRETNJE NA TVITERU: Tatić poziva na linč narodnog poslanika Aleksandra Markovića

Tatić je na svom Tviter nalogu Markovića vređao i naveo da mu se čini da će "biti izlupetan od nekog Vračarca"

  • 4

Šef odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" u Skupštini gradske opštine Vračar, Uglješa Mrdić, osudio je danas pretnje i ugrožavanje bezbednosti narodnog poslanika Aleksandra Markovića koje je preko društvenih mreža izneo bivši čelnik opštine Vračar Slavko Tatić.

Poruka koju je Beograđanka Ana ostavila na šoferki je pobeda dana: Parking ovo još nije video (FOTO)

- SNS najoštrije osuđuje pretnje narodnom poslaniku Aleksandru Markoviću koje je na društvenim mrežama izneo bivši potpredsednik opštine Vračar Slavko Tatić. Primitivne uvrede i poziv na linč koje je na društvenoj mreži Tviter izneo Slavko Tatić najbolje govore o ovom čoveku i stranci koja je 24 godine vladala Vračarom - rekao je Mrdić u pisanoj izjavi medijima.

On je pozvao nadležne organe da reaguju i zaštite poslanika Markovića koji u Narodnoj skupštini predstavlja Vračarce, od pretnji bivšeg čelnika opštine Vračar.

Mrdić je naveo da je "Tatić godinama bio potpredsednik skupštine gradske opštine Vračar i deo Stambene komisije".

- Vlast čiji je važan deo bio Tatić, od kada je kao odbornik sa mandatom prešao iz SPO u DS, napravila je 781 miliona dinara potraživanja na osnovu zakupa od čega je nenaplativo skoro 422 miliona, a opština je takođe ostala, u vreme bivše vlasti, i bez 5.354 kvadrata poslovnog prostora - rekao je on.

Printskrin: Youtube/Aca Markovic Printskrin: Youtube/Aca Markovic

Prema njegovim rečima stoga je gradska opština Vračar ostala bez 70 stambenih jedinica, dok je za 103 stana u toku detaljna provera dokumentacije.

Kako je rekao kada je Tatić "završio sa funkcijama" nasledio ga je "sin Bogdan koji je do skoro bio visoki funkcioner opštine Vračar".

- Nepotizam kakav smo imali prilike da vidimo na Vračaru jedinstven je u Srbiji. Oni su samo jedna od pet porodica koje su 24 godine vladale Vračarom prebacujući funkcije sa očeva i majki na kćerke i sinove - rekao je Mrdić i dodao da je jasna "frustriranost bivših funkcionera jer je vreme kada su Vračar tretirali kao ličnu i naslednu svojinu prošlo i sada treba da odgovaraju za nezakonita dela".

Tatić je na svom Tviter nalogu Markovića vređao i naveo da mu se čini da će "biti izlupetan od nekog Vračarca".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA