LDP: Jeremić i Vulin su lice i naličje iste politike

Srbiji treba predsednik koji će "dekosovizovati" društvo, kažu u LDP

  • 71

Liberalno demokratska partija (LDP) ocenila je danas da je Srbiji potreban predsednik koji će "dekosovizovati" ovdašnje društvo i nuditi saradnju i pomirenje, a ne nacionalizam.

Vulin: Jeremić ima podršku samo Izetbegovića

Vučić odgovarao na sva pitanja: O ekonomskoj situaciji, bezbednosti, izborima, zdravstvu i putu ka Evropskoj uniji (FOTO) (VIDEO)

- Potreban nam je predsednik koji će da pomiri naše društvo ne tako što će se dodvoravati i popuštati svima, već tako što će menjati ono što je loše, bez obzira na popularnost- , navedeno je u saopštenju LDP-a, uz ocenu da su Vuk Jeremić i Aleksandar Vulin lice i naličje iste politike koja je Srbiji donela sukobe, konfrontaciju sa celim svetom i unutrašnje podele čije su žrtve svi građani.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Ministar Mire Marković i ministar Vojislava Koštunice moraju razumeti da njihova politika sa sobom nosi pečat svih naših nesreća i lutanja, i drago nam je da obojica baš u LDP-u vide one koji su im protivnici - ukazali su iz LDP-a.

Dodaje se da u predstojećoj predsedničkoj kampanji LDP i od vlasti i od opozicije traži da pokažu minimum ozbiljnosti koji ovaj trenutak nalaže i poštede gradjane koji su, kako se ocenjuje, već platili previsoku cenu za pogrešnu politiku.

- Unapred upozoravamo da svaka vrsta kandidature koja u sebi nosi naglašeni manjak politike, a višak neodgovornosti, ne donosi ništa drugo sem novih podela koje su već razorile naše društvo. Uložićemo svaku vrstu napora kako bi građanska evropska Srbija dobila prostor za politiku u koju veruje, politiku koja brani njene vrednosti i afirmiše njene ciljeve - navedeno je u saopštenju.

(Beta/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    30. decembar 2016 | 12:01

    Ne srece se, tako cesto,covek gnjecav - kao testo... (Pa ni sa testom, nije - znao.)...

  • Goran

    30. decembar 2016 | 10:55

    Ajd sad Čedo , nismo mi zaboravili ko si ti i šta si radio.

  • natasa

    30. decembar 2016 | 10:51

    Srbija vec ima dobrog predsednika a to je Tomislav Nikolic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA