Nema prepreka za posetu Nikolića Štrpcu

Predsednik Srbije boraviće sutra na Kosovu i Metohiji, gde će prisustvovati obeležavanju Badnjeg dana u Štrpcu

  • 7

Za posetu predsednika Srbije Tomislava Nikolića Kosovu i Metohiji nema nikakvih prepreka. U kosovskom MUP-u za Tanjug su naveli da je predsedniku Srbije "dozvoljena poseta".

Nikolić odgovorio Izetbegoviću: Idem u Republiku Srpsku, ne priznajem ucene

BOŠNJACI PROTIV DOLASKA NIKOLIĆA U BANJA LUKU: Smeta im proslava 9. januara

Predsednik Srbije boraviće sutra na Badnji dan na Kosovu i Metohiji, gde će prisustvovati obeležavanju Badnjeg dana u Štrpcu, najavila je služba predsednika Republike za saradnju sa medijima.

Komandir policijske stanice u Štrpcu Dragan Ivanović izjavio je Tanjugu da još uvek nemaju zvaničnu informaciju o dolasku Nikolića i da je očekuju u toku dana.

Foto: Wikipedia/strpce.com Foto: Wikipedia/strpce.com

Kako je najavila vladina Kancelarija za Kosovo i Metohiju, sa predsednikom Nikolićem u poseti Štrpcu boraviće i direktor Kancelarije Marko Đurić.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Predsednik Nikolić će posetu Štrpcu početi u zgradi opštine u 8 sati sastankom sa političkim predstavnicima Srba na KiM.

Predsednik Srbije zatim će prisustvovati Svetoj arhijerejskoj liturgiji u crkvi Svetog Nikole, nakon čega je u porti crkve predviđeno obraćanje okupljenim meštanima.

Posetu Štrpcu predsednik Nikolić završiće obilaskom predškolske ustanove „Šarsko lane“, saopštila je vladina Kancelarija za KiM.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA