≫ 

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak - rekao je Vučić

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.

GORAN KNEŽEVIĆ: Aleksandar Vučić bi pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora!

MOJ DRUG DVOMETRAŠ VUČIĆ: Rogozin objavio fotografije sa srpskim premijerom (FOTO)

- Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak - rekao je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj poseti Indiji.

On je ocenio da će "neki" pokušati da iskoriste predsedničke izbore ne da bi na njima pobedili, već da bi srušili Vladu Srbije i njene "dobre" rezultate i zemlju vratili u "kolotečinu prošlosti" - "vreme hiperinflacije i ogromnog deficita".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Upitan da li će u subotu Predsedništvo SNS-a razgovarati o kandidatu za predsednika Srbije, Vučić je rekao da će se razgovarati oko "mnogo drugih stvari" i oko većeg angažovanja naprednjaka.

- Razgovaraću s ljudima u Predsedništvu i oko mnogih drugih stvari i oko njihovog većeg angažmana, jer u redu je da sam ja zapustio stranačke obaveze i da se ne bavim strankom, ali nije u redu da su svi drugi to zapustili i zaboravili i prepustili svima drugima veliku inicijativu - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Premijer Srbije je kazao da posao predsednika Vlade obavlja s velikom ljubavlju i posvećenošću.

Preko Savamale ogromnim parama ruše nezavisnost Srbije

Vučić je izjavio da Savamala predstavlja političku paradigmu za pritisak i uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije.

U intervjuu za TV Prva koji će biti emitovan večeras, Vučić je, govoreći o slučaju Savamala rekao da to u međuvremeno postalo nešto mnogo više.

- Savamala je postala poltiička paradigma, postala je način, metod, ime za rušenje nezavisnosti Republike Srbije - napomenuo je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asim

    11. januar 2017 | 17:31

    Nadajmo se da odlazak neće uslediti i da će Srbija nastaviti sa kontinuitetom ostvarivanja pozitivnih rezultata!

  • The Spatula

    11. januar 2017 | 14:39

    Pevace tebi dacic... Putuj, putuj sreco moja, srce mi steze. Gubio sam mnogo puta, sada je najteze...

  • Jela

    11. januar 2017 | 16:09

    Narod ceni rad . Sa Vucicem napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA