127

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak - rekao je Vučić

Aleksandar Vučić
Foto: Marko Todorović

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.

GORAN KNEŽEVIĆ: Aleksandar Vučić bi pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora!

MOJ DRUG DVOMETRAŠ VUČIĆ: Rogozin objavio fotografije sa srpskim premijerom (FOTO)

- Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak – rekao je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj poseti Indiji.

On je ocenio da će “neki” pokušati da iskoriste predsedničke izbore ne da bi na njima pobedili, već da bi srušili Vladu Srbije i njene “dobre” rezultate i zemlju vratili u “kolotečinu prošlosti” – “vreme hiperinflacije i ogromnog deficita”.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Upitan da li će u subotu Predsedništvo SNS-a razgovarati o kandidatu za predsednika Srbije, Vučić je rekao da će se razgovarati oko “mnogo drugih stvari” i oko većeg angažovanja naprednjaka.

– Razgovaraću s ljudima u Predsedništvu i oko mnogih drugih stvari i oko njihovog većeg angažmana, jer u redu je da sam ja zapustio stranačke obaveze i da se ne bavim strankom, ali nije u redu da su svi drugi to zapustili i zaboravili i prepustili svima drugima veliku inicijativu – rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Premijer Srbije je kazao da posao predsednika Vlade obavlja s velikom ljubavlju i posvećenošću.

Preko Savamale ogromnim parama ruše nezavisnost Srbije

Vučić je izjavio da Savamala predstavlja političku paradigmu za pritisak i uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije.

U intervjuu za TV Prva koji će biti emitovan večeras, Vučić je, govoreći o slučaju Savamala rekao da to u međuvremeno postalo nešto mnogo više.

Savamala je postala poltiička paradigma, postala je način, metod, ime za rušenje nezavisnosti Republike Srbije – napomenuo je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandar Vučić, Predsednički izbori u Srbiji, Predsednički izbori u Srbiji 2017, premijer Srbije, Vlada Srbije
Popularni komentari
 • A
  Asim

  Nadajmo se da odlazak neće uslediti i da će Srbija nastaviti sa kontinuitetom ostvarivanja pozitivnih rezultata!

 • d
  daca

  Vucic ima veliku podrsku naroda.

 • J
  Jela

  Narod ceni rad . Sa Vucicem napred.

foto dana

video dana