Vučić zakazao hitnu sednicu Vlade zbog Haradinaja!

Jedina tema sednice biće puštanje Haradinaja i reakcija Srbije na tu odluku francuskog suda

Premijer Aleksandar Vučić zakazao je hitnu sednicu Vlade Srbije zbog odluke francuskog suda da pusti bivšeg premijera Kosova Ramuša Haradinaja na slobodu uz kauciju.

OSLOBOĐEN ZLOČINAC: Francuski sud naložio puštanje Haradinaja

Dan odluke o izručenju zločinca! Đurić za Telegraf o slučaju Haradinaj: Očekujem da pravo pobedi nepravdu! (VIDEO) (FOTO)

Sednica će biti održana sutra u 10 sati, odmah po povratku premijera Vučića iz Indije u kojoj se nalazi od 9. januara u zvaničnoj poseti.

Jedina tema sednice biće puštanje Haradinaja i reakcija Srbije na tu odluku francuskog suda.

Francuski sud u Kolmaru u Francuskoj pustio je danas bivšeg premijera Kosova Ramuša Haradinaja na slobodu uz kauciju. Sud je naložio Haradinaju da se dva puta nedeljno javlja policiji i njemu je oduzet pasoš. To znači da će Haradinaj na slobodi, ali u Francuskoj, čekati odluku o izručenju, koje je tražila Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SKOJ

    12. januar 2017 | 16:37

    Za one neupucene. Ovaj ratni profiter i kriminalac je obucavan od strane NATO komande sa svojom ekipom da pomogne NATO-U da oduzme deo teritorije suverene zemlje i preda okupatoru. Da li stvarno bilo ko od vas moze cak i za trenutak da poveruje da ce on biti Srbiji izrucen. Oni imaju sve dokaze jer oni su ga pripremali za svaku operaciju od 1997-2000.

  • Karaklić

    12. januar 2017 | 15:35

    Ocito da pravosudje Francuske nije realno.

  • Lenka

    12. januar 2017 | 15:33

    Sramota je sto se pusten uz kauciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA