TADIĆ DEMANTUJE: Nisam obećao podršku Jeremiću, niti nekom drugom kandidatu

Ako "građanski blok" bude imao više kandidata, SDS odluku o nastupima na predstojećim izborima doneti na stranačkim organima, saopštava ova stranka

Socijaldemokratska stranka (SDS) saopštila je danas da predsednik te partije Boris Tadić nije obećao podršku kandidaturi nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića, kao ni drugim kandidatima za predsednika Srbije. U saopštenju se navodi da se SDS zalagao za zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima i da će, ako "građanski blok" bude imao više kandidata, SDS odluku o nastupima na predstojećim izborima doneti na stranačkim organima.

Biljana Ivković: Lažni zaštitnik građana Saša Janković je ponizio instituciju ombudsmana

BOLJI SAM KANDIDAT OD NIKOLIĆA: Dačić o predsedničkim izborima (FOTO)

- Ukoliko ne uspemo u tome i ako naš politički blok bude imao više kandidata, što bi bila velika greška i korist režimu Aleksandra Vučića, odluku o nastupu SDS-a na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima donećemo na organima stranke - navodi se u saopštenju.

Beogradska štampa piše danas da bi Jeremić u nedelju trebalo da najavi da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije.

Dnevni list Danas objavio je da će Jeremića podržati Boris Tadić, Sanda Rašković Ivić, moguće i Saša Radulović i Boško Obradović, kao i Miroslav Aleksić, Dušan Petrović, Dijana Vukomanović, Djordje Vukadinović, Janko Veselinović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    13. januar 2017 | 12:33

    U mormalnim zemljama,postoje,dve - partije... (A ko tvrdi, da je ovo normalna - zemlja?J... se vama, za - narod.Umesto da se ujedinite,vi od svoje sujete ,narod i ne - vidite.)...

  • riki

    13. januar 2017 | 12:02

    Obojica su isti...nema tu neke razlike

  • stojan

    13. januar 2017 | 12:29

    Bio podrska ili ne, nece niko od njih a ni ti ako se kandidujes imati podrsku gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA