≫ 

"Komedija i tragikomedija": U ovom trenutku je Jelena Milić napustila emisiju tokom obračuna sa premijerom Vučićem (VIDEO)

- Nemojte da se vraćate da bih nešto mogao da kažem što je važno za ekonomiju zemlje. Ćao, prijatno i sve vam najbolje želim - rekao je Vučić i mahnuo Milićevoj

Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić napustila je večeras studio TV Pink , nakon što je više puta prekinula premijera Aleksandra Vučića u njegovom izlaganju i nastojala da govori o temama koje nisu bile planirane.

 

Jelena Milić napustila emisiju tokom rasprave sa premijerom Vučićem (FOTO)

 

Desetak minuta pre kraja emisije, ona je upitala premijera da li on stvarno misli da njena politika ne donosi dobro Srbiji, na šta je on odgovorio potvrdno.

 

- Moje mišljenje da vaša politika ne donosi dobro Srbiji. Sve što ste rekli je protiv interesa Srbije - rekao je Vučić nakon čega je Milićeva izašla iz studija.

 

Na poziv voditeljke Jovane Joksimović da se vrati kako bi emisija bila nastavljena, premijer je kazao:

 

- Nemojte da se vraćate da bih nešto mogao da kažem što je važno za ekonomiju zemlje. Ćao, prijatno i sve vam najbolje želim- rekao je on i mahnuo Milićevoj.

 

 

Premijer Vučić je objasnio da mu je vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio da će Milićeva napustiti studio, ali da je on ipak dosao u emisiju kako bi, kako je rekao, prisustvovao tom performansu.

 

- Komedija i tragikomedija - prokomentarisao je premijer novonastalu situaciju.

 

 

To je, zaključujući emisiju, potvrdila i Jovana Joksimović rekavši da je “živa istina” da je Milićeva pre početka emisije najavila da će izaći.

 

- Dobila je više nego dovoljno vremena za teme koje nisu bile planirane - rekla je voditeljka.

 

 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • the equalizer

    16. januar 2017 | 00:36

    Ova Milićka mi je prvi put zapala za oko kad je gostovala kod Marića u ćirilici, kada ju je Vedrana Rudak toliko spustila na zemlju da sam mislio da se neće u životu više ojaviti na TV-u...eto, pogrešio sam

  • Marko

    16. januar 2017 | 00:39

    Prodana dusa. Treba da je bude sramota.Nema para za koje bi prodao svoju Srbiju. Da ima iole obraza nebi se ni pojavila u emisiji. Svaka cast Premijeru. Zivela Srbija

  • rajko

    16. januar 2017 | 00:30

    Gledao sam emisiju,ali mi Jelena Milic ne deluje dobro,nesto nije kod nje dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA