Zemlje EU nisu bile za uvođenje sankcija Dodiku

Diplomate su se saglasile da se i dalje pomno prati razvoj događaja u Republici Srpskoj, ali nisu predložili pridruživanje američkim sankcijama

  • 86

Nijedna država članica Evropske unije nije predložila pridruživanje američkim sankcijama protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, potvrdili su za Al Džaziru diplomatski izvori iz Brisela.

DODIK: Do sankcija ne bi ni došlo, da nisam dobio poziv na Trampovu inauguraciju

DODIKU PRETI IZOLACIJA: I Brisel razmatra uvođenja sankcija

Danas je održan redovni sastanak radne grupe diplomata država članica EU, pri čemu se razgovaralo i o reakciji EU na sankcije predsedniku Srpske.

Diplomate su se saglasile da se i dalje pomno prati razvoj događaja u Republici Srpskoj, ali nisu predložili pridruživanje američkim sankcijama.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    20. januar 2017 | 13:40

    Srbija treba da otvori vrata životu, toleranciji i boljem životu a ne mržnji, tenzijama, sankicijama i mračnjaštvu. Oni koji nam donose prvopobrojano su uvek dobrodošli a oni koji bi nam sa sobom doneli ono drugo neka ostanu u svojoj kući i neka nas zaobiđu u širokom luku.

  • Ђоша

    20. januar 2017 | 11:05

    Да се приметити да су се Срби из РС навелико расписали на порталу и интернету али не знам шта је права сврха тих писанија и шта хоће од Србије? Да им Србија избори независност? И ово што имају могу се у великој мери захвалити Србији. Ако је и од браће доста је.

  • Orthodox boys Lj.

    20. januar 2017 | 00:31

    Sta reci bravo Mile,stao si za svoj narod i svoju zemlju,mnogi bi da sude al... Zivela nam Srpska!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA