≫ 

DRAMATIČNA SITUACIJA NA KOSOVU: Vučić hitno pozvao ministra odbrane na sastanak, pa ide u kasarnu u Raškoj

Na srpskoj strani, rastu strahovanja da Priština ne odustaje od ideje napada na Srbe na severu Kosova

Kako Telegraf.rs saznaje, nakon što je sastanak delegacija Beograda i Prištine sinoć u Briselu, u potpunosti je propao, premijer Aleksandar Vučić je hitno pozvao na sastanak Ministra odbrane, Zorana Đorđevića, nakon čega će se danas po podne u Raškoj sastati sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Sastanak u Briselu propao, Albanci se spremaju za rat!

Hitan sastanak, u kasarni Stefan Nemanja, u 17. 00 sati, usledio je posle druge runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou, sinoć u Briselu.

Šta se događalo u Briselu nije poznato, ali je Nemački radio Dojče vele u emisiji na albanskom jeziku jutros preneo, pozivajući se na neimenovane izvore, da je sastanak delegacija Beograda i Prištine, sinoć u Briselu, "u potpunosti propao".

Na srpskoj strani, prema saznanjima Tanjuga, rastu strahovanja da Priština ne odustaje od ideje napada na Srbe na severu Kosova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veroslav

    2. februar 2017 | 12:37

    Dramatična situacija, ako ste dali ovakav naslov onda to dokumentujte, a ne znate šta se dešava. Najlaše je dići paniku.

  • Sreten

    2. februar 2017 | 12:37

    Iskreno se nadam da ce albanci konacno shvatiti da rat nikome ne donosi dobro.

  • branislav

    2. februar 2017 | 16:51

    Svima je jasno da Taci i Pristina nezele da saradjuju,mi cemo se truditi da sacuvamo mir i stabilnost,ali potrebno je da obe strana ucestvuju u tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA