≫ 

Sputnjik: Nikolić odlučio da se kandiduje za predsednika!

Odluku da se kandiduje aktuelni predsednik Srbije doneo je večeras na proslavi svoga 65. rođendana

  • 45

Tomislav Nikolić rešio je da se kandiduje za predsednika Srbije.

Nikolić: Vređan sam, omalovažavan i potcenjivan

Odluku da se kandiduje aktuelni predsednik Srbije doneo je večeras na proslavi svoga 65. rođendana, preneo je Sputnjik.

Podsetimo, predsedništvo Srpske napredne stranke u utorak je jednoglasno odlučilo da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke.

- Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak - navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nije iznenađen jednoglasnom odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke.

Upitan da li ga iznenađuje jednoglasna odluka Predsedništva SNS-a, budući da je jedan od članova tog tela i njegov sin Radomir Nikolić, Tomislav Nikolić je rekao da nije, jer je stav njegovog sina bio poznat i pre samog glasanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zora

    16. februar 2017 | 07:50

    E, moj Predsednice,zar ti ne rece kako narod treba ujediniti? Ukazala ti se prilika da to ucinis,pokupis Srbe oko Vucica a ti uradis kontra.Lepo je biti na vrhu,putovanja,novac koji ulazi, pravi se crkva,zena ti se oblaci skuplje neko je tvoja plata a da ne zaboravim i kredit koji imas za kucu.Sve nam to zavrne glavu i onda zaboravimo pravi cilj.Pravi cilj je Srbija Predsednice.

  • Rasa

    16. februar 2017 | 07:30

    Idi u penziju taman si juce napunio 65godina nece ti odbijati nista od penzije!!!

  • Džoni

    16. februar 2017 | 10:38

    Tużna priča .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA