Parović: Naredni izbori početak nove epohe

Posle narednih izbora dobar deo starih političkih kadrova otići će sa scene i time će se otvoriti prostor za nove političke opcije i ideje, kaže Miroslav Parović

  • 10

Naredni izbori će biti početak nove epohe na srpskoj političkoj sceni, jer će posle njih dobar deo starih političkih kadrova otići sa scene i time će se otvoriti prostor za nove političke opcije i ideje, kaže Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta i kandidat za predsednika Srbije.

NOŽ U LEĐA, "POLITIČKI HARIKIRI", UTICAJ STRANIH SILA, POMOĆ OPOZICIJI: Prve reakcije na Nikolićevu kandidaturu

Kandidatura Nikolića je besmislena i samo može da našteti državi: Đukanović za Telegraf

- U tome vidim veliku šansu za Narodni slobodarski pokret koga predvodim. I potencijalnu kandidaturu Tomislava Nikolića posmatram u tom kontekstu, s tim što ta kandidatura može da dovede i do destabilizacije političkih prilika u zemlji imajući u vidu da to znači raslojavanje vladajuće strukture - rekao je Parović.

Parović smatra sam da Srbiji treba stabilnost i napominje da će zato još jače propagirati odgovornu politiku koja snižava društvene tenzije.

- Aktuelna situacija u državi upravo pokazuje da je stav koji iznosim godinama o tome da je stabilnost države ono najvažnije što mi kao političari moramo obezbediti građanima ispravan i uveren sam da će građani kazniti sve koji ne doprinose stabilizaciji prilika - zaključio je lider Narodnog slobodarskog pokreta i kandidat za predsednika Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muki

    16. februar 2017 | 16:14

    Ko je sad pa ovaj?

  • Vesna

    16. februar 2017 | 16:24

    Sami si nam ti falio! Lepo zboriš ali uvek iza toga ima još neka prica koja nam se neće baš svideti Vučić je bar predvidljiv,rad rad,rad do poslednjeg atoma snage.Pa su i rezultati vidljivi

  • Lira ...

    16. februar 2017 | 18:25

    Ma šta kažeš???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA