"Svi za jednog, jedan za sve": SPS podržao Vučića na predsedničkim izborima

Gavni odbor SPS usvojio je jednoglasno predlog da zajednički kandidat na predsedničkim izborima bude lider SNS Aleksandar Vučić

Gavni odbor SPS usvojio je jednoglasno predlog da zajednički kandidat na predsedničkim izborima bude lider SNS Aleksandar Vučić.

Dačić o Nikoliću: Ko je lud da ide za gubitnikom?

Lider SPS Ivica Dačić poručio je na sednici odbora da se ta stranka opredelila da nastupa na zajedničkom frontu i po principu “svi za jednog, jedan za sve“, piše B92.

- Definisali smo našu politiku na početku. Naša partija može da ima predsedničkog kandidata i ja sam bio spreman da budem kandidat, ali od početka smo govorili da možemo da imamo zajedničkog kandidata i predložili smo da to bude Aleksandar Vučić, Vučić i niko drugi, o Tomislavu Nikoliću nismo ni razmišljali - dodao je on.

Kako je rekao, Srbiji je potrebno jedinstvo i poverenje.

- Vučić zato ne dobija samo našu podršku, on je i naš, zajednički kandidat - rekao je Dačić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Lider socijalista je upozorio da bi u suprotnom sve što je postignuto u prethodnih pet godina u odličnoj saradnji sa Vučićem i SNS "prekrili snegovi, ruzmarin i šaš", a Srbija vraćena u prošlost.

Ukazao je da je na predsedničkim izborima potrebno jedinstvo, kao što je građanima potrebna i jaka i stabilna Srbija i zato ta stranka nema nikakvu dilemu po pitanju Vučićeve kandidature.

U sadašnjim vremenima sveopšte nestabilnosti potreban je, kaže, široki narodni front koji će obezbediti stabilnost i budućnost Srbije:

- Svi za jednog, jedan za sve. Zato smo se i opredelili da na ovim izborima nastupamo na jednom frontu koji će obezubediti stabilnost i budućnost Srbije - poručio je Dačić.

Naglašava da će pobede biti “sa ili bez Nikolića“.

Ponovio je još jednom “Vučić plus Dačić jednako pobeda u prvom krugu“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    19. februar 2017 | 13:17

    A gde je - treci nusketar?...

  • Daca

    18. februar 2017 | 17:05

    Dačić uvek proceni pobednika, već 20 god. je u vlasti.

  • Jelena

    18. februar 2017 | 23:27

    Vučić jedini može da odnese apsolutnu podršku, to zna i Dačić! S toga svaka čast za podršku Vučiću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA