Prvi susret Olivera Ivanovića sa voljenom suprugom dirnuo je i one najtvrđeg srca! (FOTO)

Poništena presuda Oliveru Ivanoviću, Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio mu je kućni pritvor, a slučaj je vraćen na početak

  • 5

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je danas kućni pritvor Oliveru Ivanoviću, nakon što mu je prethodno ukinuta presuda za ratne zločine iz 1999. godine, a suđenje vraćeno na početak.

Oliveru Ivanoviću određen kućni pritvor od 60 dana

Ispred zgrade u kojoj živi,  lider GI "SDP" Oliver Ivanović se pozdravio, sa porodicom, prijateljima i svojim saradnicima.

Najviše se obradovao porodici - supruzi i deci, a zagrljaj supružnika zabeležili su i objektivi.

- Ovo je samo prva faza ka slobodi. Meni predstoji borba da dokažem da sam nevin i da sa ovim nemam nikakve veze. Svi oni koji me poznaju, bili Srbi ili Albanci, znaju da sa tim nemam veze, ali ja u to moram da ubedim sudsko veće. Težak je put, ali ja ću to da prođem - rekao je tom prilikom Ivanović.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    22. februar 2017 | 17:29

    Licno poznajem Olivera Ivanovica,sluzbeno!Ova hajka na coveka kd strane Zapada,je cista prljava politicka farsa!?Zar posle 17 godina,oni traze nesto!!A,to nesto je nista!!!Euleks je istureni organ momucenih umova!?Dok na drugoj strani ovejanog zlocinca Haradinaja pustili da obilazi javne kuce po Francuskoj!?Gde je tu pravo na prano sudjenje!?Dali su te medjunarodne sudije,polozili medjunarodno krivicno pravo!?Dali znaju sta je anglosansonsko pravo!?Njima moze samo da sudi Bozja kazna,koja ide i do devetog kolena!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA