Radulović ZARATIO sa celom opozicijom: Oni su deo problema

Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i "cela prateća garnitura petooktobarskih političara nisu deo rešenja", ističe Radulović

Saša Radulović, lider Pokreta Dosta je bilo (DJB), založio se za istovremeno održavanje predsedničkih i parlamentarnih izbora, i ponudio plan u 20 tačaka, odnosno "pobedničku strategiju" za izbore, čiji deo, kako ističe, ne mogu biti istrošene petooktobarske stranke i njihovi lideri. Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i "cela prateća garnitura petooktobarskih političara nisu deo rešenja", ističe Radulović u saopštenju i poziva ih da siđu sa političke scene.

Ako ne bude zajedničkog kandidata i Radulović će imati svog

Poslanici napuštaju Dosta je bilo! Radulović: Neko mesec dana rovari po Pokretu

- Oni su deo problema, a svako njihovo učešće na predstojećim izborima, bilo javnim nastupima i govorima na predizbornim skupovima, bilo kao deo liste za izlazak na parlamentarne izbore vodi ka sigurnom gubitku izbora - navodi se u saopštenju Dosta je bilo i ocenjuje da građani ne žele da glasaju za te političare, ne žele čak ni da učestvuju na izborima na kojima oni predstavljaju demokratske partije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Političari koji su u tim partijama od 90-tih moraju da siđu sa političke scene i omoguće društvu da "prodiše", smatra Radulović.

On je ponovo pozvao na dogovor o jednom kandidatu opozicije na predsedničkim izborima, te ujedinjavanje i zajednički nastup novih političkih opozicionih snaga, te precizira: DJB je lider centra, Vuk Jeremić novi lider desnog centra, a Saša Janković - levog centra.

DJB navodi da premijer Aleksandar Vučić treba da da ostavku i raspiše vanredne parlamentarne izbore.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • knez

    24. februar 2017 | 15:58

    Opozicija nam je u opstem rasulu!!

  • ruza

    24. februar 2017 | 17:52

    Ni sama opozicija ne moze da se dogovori.Kako bi tek vodili drzavu.

  • Mira

    24. februar 2017 | 17:54

    Ma Radulovic je kivan na ceo svet zbog ocajnih svojih politickih odluka i delovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA