≫ 

SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST u ponedeljak povodom odluke Skupštine Kosova

Za ponedeljak zakazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost povodom zahteva Skupštine Kosova da se prekine dijalog sa Beogradom

  • 2

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sazvaće za ponedeljak, 13. marta, sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog zahteva "kosovskog" parlamenta da se prekine dijalog u Briselu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Formiranje "Vojske Kosova" udarac na stabilnost regona

TRAŽE OSLOBAĐANJE ZLOČINCA ili će prekinuti dijalog sa Beogradom: Najnovija odluka Skupštine Kosova

Predsednik će sednicu sazvati i zbog očigledne rešenosti prištinske administracije da se protivpravno i pored protivljenja međunarodne zajednice, nastavi sa formiranjem takozvane "vojske Kosova", čime se namerno i svesno urušavaju mir i stabilnost u regionu, navodi se u saopštenju.

- Politika predsednika i Vlade Republike Srbije u proteklih pet godina imala je za cilj da osigura mir i stabilnost, kao osnovne preduslove daljeg napretka i razvoja naše zemlje. Predsednik Republike je doneo odluku da sazove sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, kako bi se u novonastalim okolnostima razmotrile sve opcije, da se ove vrednosti na najbolji mogući način sačuvaju - navedeno je u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J.R.

    10. mart 2017 | 10:45

    Cela nacionalna bezbednost se svela na desavanja oko Kosova. Dok nam po gradovima Srbije (i Vojvodine) divljaju mafije sa ubistvima. Da li ostala desavanja oko narko klanova, klanova za naftu, navijackih klanova itd klanova nisu desavanja po pitanju nacionalne bezbednosti.

  • Ladno

    9. mart 2017 | 21:37

    Sreca pa je on jedan od nasih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA