Koštunica (72) stao na ludi kamen? Oženio se Ljiljanom, ljubavlju iz školskih dana

Dugogodišnji komšija nekadašnjeg premijera kaže da mu je beskrajno drago što Koštunica nakon ženine smrti nije klonuo

  • 45

Nekadašnji premijer i bivši predsednik DSS-a, Vojislav Koštunica (72), navodno je stao na ludi kamen. Kako nezvanično saznaje Alo!, on se oženio Ljiljanom, svojom dugogodišnjom prijateljicom i ljubavlju iz detinjstva.

KOŠTUNICA SE PRESELIO U CRKVU: Nekadašnji lider DSS postao BOGOUGODAN i ne propušta liturgije!

Pre nepune dve godine mu je preminula supruga Zorica Radović (66), a kako navodi "Alo!", Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću i oseti ljubav.

- Njih dvoje se poznaju godinama, zajedno su odrasli na Dorćolu, bili su nerazdvojini skoro ceo život. U ranoj mladosti kratko su bili u ljubavnoj vezi, a nakon toga su ostali dobri prijatelji. Nakon Zoričine smrti još više su se zbližili, Ljiljana mu je bila najveći oslonac i rame za plakanje u tom za njega teškom periodu i eto, oživele su te nekadašnje emocije.

- Sada žive zajedno u njegovoj kući na Dorćolu, srećni su i zaljubljeni, vode lep, miran ili što bi se reklo penzionerski život - rekao je prijatelj nekadašnjeg lidera DSS-a za Alo.

Komšije navode da zaljubljene golupčiće gledaju na Dorćolu svakodnevno.

- Ja ih gledam zajedno najmanje godinu dana, koliko ovde radim, i moram vam reći da sam primetio da su baš pažljivi jedno prema drugom. Svaki treći-četvrti dan dođu zajedno u naš kafić na kaficu, posede oko pola sata, popričaju i nastave da se šetaju po kraju. Zajedno idu i u prodavnicu po namirnice - ispričao je konobar iz jednog kafića koji se nalazi nedaleko od kuće Vojislava Koštunice.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Dugogodišnji komšija nekadašnjeg premijera penzioner L. P. (78), kaže da mu je beskrajno drago što Koštunica nakon ženine smrti nije klonuo.

- Njegova Zorica je bila divna žena, znam da mu je bilo teško kada je umrla i baš se radujem što ga to nije dotuklo, što nije ostao sam, nego je nastavio dalje. Dobar je to čovek, bio je dobar državnik, ali je pre svega čovek i odličan komšija. Zaslužio je da ostatak života proživi sa osobom koja mu prija, a ne sam-samcit. I ja ih često viđam zajedno i baš su mi nekako skladan i lep par - ispričao je on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA