Vučić i Skot: Odnosi u usponu, dovode nove kompanije

Srpski premijer i američki ambasador su razgovarali i o odnosima Beograda i Prištine, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima nakon susreta Vučića i Skota

  • 62

Premijer Aleksandar Vučić i američki ambasador Kajl Skot ocenili su danas da su bilateralni odnosi dveju zemalja u usponu, što, kako su konstatovali, utiče na veće interesovanje kompanija iz SAD-a za ulaganje u Srbiji.

(UŽIVO) KONVENCIJA SNS U KRALJEVU: Vučić nastavlja kampanju za predsedničke izbore

Potvrdu za takve ocene, kako su istakli, predstavlja i današnje potpisivanje ugovora kojim je američka kompanija NCR proširila poslovanje na srpskom tržištu.

Vučić i Skot razmenili su mišljenja i o pitanjima koja su od zajedničkog interesa, razmotrili su situaciju u regionu, te istakli odgovornu politiku Srbije kao faktora mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

Srpski premijer i američki ambasador su razgovarali i o odnosima Beograda i Prištine, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima nakon susreta Vučića i Skota.

Vučić je rekao da Srbija ostaje posvećena dijalogu i Briselskom sporazumu, uprsko tome što su prištinske privremene vlasti u kratkom vremenskom periodu preduzele nekoliko neodgovornih poteza i time ugrozile i dijalog i dogovore iz Brisela.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    22. mart 2017 | 12:09

    Jeftina,radna - snaga... (U politici i ekonomiji,ljubavi - nema.)...

  • Bole

    21. mart 2017 | 22:22

    Svaka čast, Srbija nikad nije imala bolju saradnju sa svetom,niti je ijedan političar imao vežu podršku državnika.

  • Petar

    21. mart 2017 | 19:00

    Stanje u našoj državi se značajno popravlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA