Dača opleo po Dačiću: Našli su ko će da vodi državu!

- Onom što su našli koferče sa 100.000 evra mita dali da vodi policiju, a sad će i celu državu. Da nije žalosno, bilo bi smešno - napisao je bivši vaterpolista na Tviteru, a zatim i pohvalio Mlađana Dinkića, za koga bi, kako kaže, desnu ruku stavio u vatru

  • 17

Danilo Ikodinović  bivši vaterpolista, ne prestaje s prozivkama na društvenoj mreži Tviter! Ovoga puta, na red je došao i mandatar za predsednika Vlade Srbije Ivica Dačić kojeg je Ikodinović optužio za primanje mita!

- A onom što su našli koferče sa 100.000 evra mita dali da vodi policiju, a sad će i celu državu. Da nije žalosno, bilo bi smešno - napisao je Ikodinović, koji očigledno ne zna za podatak da je Ivica Dačić u toj aferi bio samo svedok, ali ne i optuženi.

Iako o Dačiću nema lepo mišljenje, za neke bivše-buduće ministre ima samo reči hvale.

- Za Dinkića bih stavio ruku u vatru. Ovu moju desnu, bez problema - napisao je Dača.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Name

    1. jul 2012 | 18:55

    Pa u cemu je problem??? Zar ovo nije istina?

  • Tamo neki

    1. jul 2012 | 18:08

    A ko je on da se išta pita, samo jedna novosadska dileja koja je imala više sreće nego pameti. Taj isti Ivica Dačić je trebao da ga strpa u kavez po završenom lečenju ili barem da mu oduzme veću sumu novca usled narušavanja svoje a pogotovo i tudje bezbednosti u saobraćaju pre nekoliko godina, pa da se malo češe i gde ga ne svrbi.

  • baba kurana

    1. jul 2012 | 17:26

    bolje ti je da se pokrijes usima i cuvas zdravu i tu osusenu, ruku tebace ti....iskomleksiani sada ruzna smezurana individuo!!!a cini mi se da ti je vec neko ozbiljniji od mene dao ovakav jedan jos ozbiljniji savet, ako me razumes...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA