≫ 

Saša Janković proglasio pobedu pristojnosti, reda, finih ljudi, pravila, principa i vrednosti

On je rekao da je razumeo sve glasove građana koje je čuo, ne samo one koji su govorili o optimizmu, nego i one koji su upozoravali na probleme

  • 30

Saša Janković poručio je večeras da Srbija posle izbora više nije ista i da su izbori tek početak političkog procesa, koji će vratiti institucije i dostojanstvo građanima i Srbiji.

8 minuta pre kraja glasanja, šta se dešava u štabovima: Otkrivamo gde se jedu sarma i kiseli krastavci (FOTO)

- Sačekaćemo prave izborne rezultate i u skladu sa njima ćemo se u odnosu na ove izbore ponašati, ali naš put je tek počeo - rekao je Janković u obraćanju u svom izbornom štabu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

On je rekao da su "neki" na neobičan i preuranjen način proglasili preuranjenu pobedu, koja je, kaže, u skladu sa načinom na koji su vodili izbornu kampanju.

- Biće neobično, ali ja moram da proglasim pobedu - pobedu pristojnosti, reda, finih ljudi, pravila principa i vrednosti za koje smo se zalagali, Srbije koja više nije ista - rekao je Janković.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

On je rekao da je razumeo sve glasove građana koje je čuo, ne samo one koji su govorili o optimizmu, nego i one koji su upozoravali na probleme, te istakao da će te glasove nastaviti da uvažava.

Janković je rekao da je učešće u izbornoj trci vredno poštovanja i istakao da izborna trka još traje i da će trajati.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA