Đukić Dejanović: Rešićemo problem sa PUPS-om, biće vlade

Potpredsednica SPS-a očekuje da će do sutra, kada se očekuje potpisivanje koalicionog sporazuma između te partije, SNS-a i URS-a, biti rešen problem koji je nastao u odnosima sa partijom Jovana Krkobabića

  • 3

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović kaže da će sporazum koalicije okupljene oko te partije sa Srpskom naprednom strankom i Ujedinjenim regionima Srbije ipak biti potpisan, a da će sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije biti pronađeno rešenje nastalih problema.

Prema poslednjim informacijama u toku je trojni sastanak Dačić, Krkobabić, Marković.

- Mislim da će tokom dana i sutra, do termina za potpisivanje koaliciog sporazuma, biti kontakata između predstavnika naših partija. Uverena sma da će se naći rešenje, jer je to ipak interes građana - rekla je Đukić Dejanović.

Ona je navela da bi prema najavama, sporazum o formiranju nove vlade, koju će činiti koalicije oko Srpske napredne stranke i Socijalističke parije Srbije i Ujedinjenih regiona Srbije, trebalo da bude potpisan sutra, ali da se ne zna tačan termin.

- Mislim da je formiranje vlade zaista neminovnost i da preterana odlaganja nisu korisna za građane Srbije. Mislim da nije dobro ni da ponovo idemo na izbore, ali u politici je sve moguće, pratićemo šta će se dešavati narednih dana - poručila je potpredsednica SPS-a.

Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije zatražilo je danas da se koalicioni sporazum koji je predložila Srpska napredna stranka za formiranje nove Vlade Srbije dopuni jasnim definisanjem broja ministarstava koje će pripasti svakoj od koalicionih stranaka.

Na toj sednici je razmotren predlog koalicinog sporazuma, koji je Krkobabić nazvao "patrljkom".

(M. S. / Beta / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograđanka

    9. jul 2012 | 23:42

    ae strikla oladi se vodom iz creva u tom ti karton sitiju i pusti normalan svet da diskutuje

  • strikla

    9. jul 2012 | 22:37

    Jel to barjakter lickih i krajiskih brigada nije zadovoljan necim ? Najbolje bi bilo da spakuje kofere i pravac odakle je dosao u Knin pa nek tamo trazi sta nema u Srbiji .... Dokle ova djubrad doterase Srbiju sto se dobauljase u nju !

  • speedy

    10. jul 2012 | 00:05

    nisu se dobauljali nego su ih oterali sa svojih ognjista zato sto su Srbi.To sto ima takvih koji razmisljaju kao ti je Srbiju dovelo ovde.Nemoj da vredjas Srbe iz Krajine i drugih srpskih zemalja,ako ti se nesto ne svidja vrati se na planinu sa koje si sisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA