≫ 

Vučić o izboru Džaferija: Srbija se ne meša u unutrašnje odnose u Makedoniji

Vučić je, odgovarajući na pitanja u vezi događaja u Mekodoniji i da li Srbija priznaje izbor Džaferija za predsednika Sobranja, rekao da je na nama da vodimo računa o Srbiji i da nam je važan mir i stabilnost, a ne da se mešamo u njihove unutrašnje političke prilike

  • 67

Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Srbija ne meša u unutrašnje odnose u Makedoniji, da je važno da sve bude mirno i da je za to zamolio sve aktere, jer je stabilnost na Balkanu najvažnija.

Podignuta borbena gotovost nekih jedinica! Vučić: Srbija stabilna, građani mogu da budu mirni

Održana HITNA SEDNICA Biroa za koordinaciju službi bezbednosti zbog krize u Makedoniji

Vučić je, odgovarajući na pitanja u vezi događaja u Mekodoniji i da li Srbija priznaje izbor Džaferija za predsednika Sobranja, rekao da je na nama da vodimo računa o Srbiji i da nam je važan mir i stabilnost, a ne da se mešamo u njihove unutrašnje političke prilike.

On je napomenuo da je Makedonija glasala i za Kosovo u Unesko, da je samoproglašeno Kosovo priznala, ali, podvukao je, tamo živi nama prijateljski narod, koga volimo i poštujemo.

Kako je rekao, Srbija se u to ne meša, na onima koji žive u Makedoniji je da se dogovore, a da želi sve najbolje Amerikancima i Evropljanima u njihovim nastojanjima, pregovorima...

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    1. maj 2017 | 13:13

    Ne smemo zaboraviti da ti isti Makedonci nisu hteli da ostanu sa Srbima u istoj državi ,a rečeno im je da će biti pojedeni od šiptara,što kaže Andrić "svako je kriv za svoju nesreću".

  • Realni Demokrata

    1. maj 2017 | 13:41

    Nikako se ne mešati u unutrašnje uređenje tuđe države. Hvala.

  • Ivan

    1. maj 2017 | 13:39

    Makedonija mora sama da reši svoj problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA