Stravične pretnje KRVNIKA Haradinaja Srbima: KLAĆEMO VAŠU DECU!

Ništa ne brinite, naš put nećete zaustaviti, dosta ste se igrali s ljudima. Ubijali ste čitav vek i vaša deca će biti žrtve - napisao je Daut Haradinaj na svom Fejsbuk profilu

  • 45

Daut Haradinaj, rođeni brat zločinca i bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja, zapretio je stravičnom odmazdom nad Srbima i klanjem srpske dece zbog navodnih zločina nad Albancima 1998. godine. U poruci objavljenoj na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj se vidi gomila ljudskih leševa, Haradinaj je poručio i da ne odustaje od ideja "Velike Albanije".

Raskrinkati Vokera! Nalog Vlade srpskim diplomatama

"Albanci nikad jedinstveniji, ma gde da su, imaju ISTI CILJ"

Braća Haradinaj su prethodno u više navrata pretili novim etničkim čišćenjem Srba na Kosovu i konačnim obračunom sa našim narodom.

- Video sam Vulinovu izjavu kako je "Velika Nemačka" zapalila svet i kako će "Velika Albanija" zapaliti Balkan. Vi pridošlice na Balkan ste uništili živote stotina hiljada ljudi na Balkanu. Ništa ne brinite, naš put nećete zaustaviti, dosta ste se igrali s ljudima. Ubijali ste čitav vek i vaša deca će biti žrtve - napisao je Daut Haradinaj na svom Fejsbuk profilu.

Da ove pretnje nisu bezazlene, govori i izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša. On je u izveštaju, koji će biti razmatran 6. maja na sednici Saveta bezbednosti UN, napisao da je 7. aprila Daut Haradinaj član kosovske Skupštine iz Alijanske za budućnost Kosova i brat Ramuša Hardinaja "zapretio ratom i etničkim čišćenjem" Kosova ukoliko njegov brat bude prebačen u Beograd.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Njegove izjave su naišle na snažnu osudu međunarodne zajednice i kosovskog predsednika, a Unmik je izdao saopštenje u kome je naveo da je korišćenje govora mržnje kako bi se pretilo etničkim čišćenjem neprihvatljivo i razlog za ozbiljnu zabrinutost - naveo je generalni sekretar napominjući da je to ozbiljno uznemirilo srspku zajednicu na Kosovu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobri

    12. maj 2017 | 13:48

    Znaj da Srbi sada jedva cekaju da krenete.

  • dakijevski

    12. maj 2017 | 13:22

    Јел сад видиш Вучићу кога подржавају твоји пријатељи? А ти би и даље да седиш на две столице. Што се тебе тиче није ми те жао, али нам могу са тобом као народу да се измакну обе столице па да нам се деси овај покољ који Шиптари најављују. Послушај Шешеља, као искуснијег и паметнијег, окрени се Русији. Много душмана имамо, требају нам савезници.

  • Ivan

    12. maj 2017 | 14:20

    Mnogo bi bilo jedan dan da ih zgazimo sve do Albanije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA