Napadnut predsednik opštine Smederevska Palanka: Na njega nasrnuo član Demokratske stranke

Slučaj je prijavljen nadležnim organima

  • 45

Predsednik opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović, napadnut je u nedelju oko 23 sata ispred zgrade Opštine Smederevska Palanka, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Novi Pazar je mala Kolumbija - svaki narko-diler ima svog tužioca i sudiju: Zukorlić izrekao ozbiljne optužbe o sprezi lokalne vlasti i kriminala (VIDEO) (FOTO)

Na njega je, kako se navodi, nasrnuo član Demokratske stranke Igor Milenković, poznatiji kao "Mačak", koji je tom prilikom uputio niz uvreda i ozbiljnih pretnji predsedniku Opštine, i čitavoj vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci u Smederevskoj Palanci.

Uzrok napada je, ističe se u saopštenju, konferencija za medije koju je Pintorović nedavno održao i na kojoj je izneo dokaze da je preko fudbalskog kluba "Vodice", kojim je upravljao Milenković, pronevereno preko 13 miliona dinara u periodu od 2015. do 2016. godine.

Slučaj je prijavljen nadležnim organima.

Kako se napominje, opština Smederevska Palanka je, upravo zbog sličnih postupaka, u dubiozi preko tri milijarde dinara, a samo preko fudbalskih klubova u periodu od 2011. do 2016. godine iz budžeta Opštine, odnosno novca građana Smederevske Palanke, "izvučeno" je preko milion evra.

- Koliko je puteva, ulica, obdaništa, škola i drugih infrastrukturnih radova i obnova institucija moglo da bude urađeno sa ovim novcem koji su izvukli iz budžeta Opštine i time direktno oštetili sve građane Smederevske Palanke? Isti ti koji su vlast obavljali u tom periodu, danas su najveći glasnogovornici zašto Smederevska Palanka nema putnu i komunalnu infrastrukturu - piše u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    15. maj 2017 | 12:42

    Demokrate su pocele da koriste i silu u obracunu sa politickim protivnicima.

  • Milenko

    15. maj 2017 | 13:39

    Demokrate osnovne kulture nemaju.

  • Boban

    15. maj 2017 | 15:28

    Milenkovic treba da odgovara za ovaj napad a i za optuzbe oko FK Vodice !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA