56

Stefanović o vanrednom parlamentarnim izborima: Sve je moguće

Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna - rekao je Stefanović

Presednički Izbori 2017, štab Aleksandra Vučića, Nebojša Stefanović
Foto: Marko Todorović

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Čačku da ne zna kada će biti poznato ime novog premijera i da je to pitanje na koje će odgovor dati izabrani predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić neće predlagati premijera, izbori u avgustu?

Ružić: Ne bih se kladio na Dačića kao budućeg premijera, Vučić je hladnokrvan i mudar prema pretnjama Albanaca (VIDEO) (FOTO)

Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna – rekao je Stefanović novinarima.

Povodom medijskih spekulacija o vanrednom parlamentarnim izborima na jesen, Stefanović je rekao da o tome nije doneta nijedna odluka.

Sve je uvek moguće, nemamo za sada odluku o tome, pre svega smo posvećeni obavljanju posla i trudimo se da pravimo rezultate zbog čega nas građani Srbije i plaćaju – rekao je Stefanović.

On je danas u Čačku prisustvovao radionici o primeni Zakona protiv nasilja u porodici, koja je održana u Višem sudu u tom gradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Nebojša Stefanović, premijer Srbije, SNS, Vanredni parlamentarni izbori, Vlada Srbije
Popularni komentari
 • s
  sreca14

  Mozda treba jos jedna potvrda vec potvrdjenog!

 • B
  Biljana

  Pred Vucicem je teska odluka.Ali ce naci najbolje resenje, to je sigurno.

 • L
  Lokica

  Najbitniji je da se razvijamo i da se poboljša životni standard , to su poslovi koji se moraju obaviti.

foto dana

video dana