≫ 

Stefanović o vanrednom parlamentarnim izborima: Sve je moguće

Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna - rekao je Stefanović

  • 56

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Čačku da ne zna kada će biti poznato ime novog premijera i da je to pitanje na koje će odgovor dati izabrani predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić neće predlagati premijera, izbori u avgustu?

Ružić: Ne bih se kladio na Dačića kao budućeg premijera, Vučić je hladnokrvan i mudar prema pretnjama Albanaca (VIDEO) (FOTO)

- Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna - rekao je Stefanović novinarima.

Povodom medijskih spekulacija o vanrednom parlamentarnim izborima na jesen, Stefanović je rekao da o tome nije doneta nijedna odluka.

- Sve je uvek moguće, nemamo za sada odluku o tome, pre svega smo posvećeni obavljanju posla i trudimo se da pravimo rezultate zbog čega nas građani Srbije i plaćaju - rekao je Stefanović.

On je danas u Čačku prisustvovao radionici o primeni Zakona protiv nasilja u porodici, koja je održana u Višem sudu u tom gradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sreca14

    19. maj 2017 | 14:54

    Mozda treba jos jedna potvrda vec potvrdjenog!

  • Biljana

    19. maj 2017 | 14:09

    Pred Vucicem je teska odluka.Ali ce naci najbolje resenje, to je sigurno.

  • Lokica

    19. maj 2017 | 14:15

    Najbitniji je da se razvijamo i da se poboljša životni standard , to su poslovi koji se moraju obaviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA