Ivica Dačić otkrio kolike su šanse da bude premijer

Na konstataciju da mu kladionice daju najveće šanse za premijersku funkciju, Dačić kaže da bi kladioničarska kvota 1,7 pre trebalo da bude za opkladu da on neće biti premijer

  • 6

Ministar spoljnih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da nije bilo reči o tome da on bude kandidat za premijera, ali je ocenio da su mu male šanse da ponovo bude na toj funkciji.

Ružić: Ne bih se kladio na Dačića kao budućeg premijera, Vučić je hladnokrvan i mudar prema pretnjama Albanaca (VIDEO) (FOTO)

- O tome zaista još nismo razgovarali, a i male su mi šanse, okarakterisan sam kod Zapada kao Putinov čovek, a ja sam u stvari srpski čovek - rekao je Dačih za list "Alo", upitan da li će možda njega Aleksandar Vučić predložiti za premijera.

Na pitanje da li će se možda Vučić predomisliti i, umesto da imenuje premijera, predloži raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, Dačić kaže da im niko još nije najavio mogućnost prevremenih republičkih izbora, ali da je, i ako ih bude, SPS za njih spreman.

- Ipak, više očekujem da će se intenzivirati razgovori o budućoj vladi i da će Vučić, kao lider SNS, koji je okosnica vlade, izneti predlog za premijera, koji ćemo mi podržati - rekao je Dačić.

Na konstataciju da mu kladionice daju najveće šanse za premijersku funkciju, Dačić kaže da bi kladioničarska kvota 1,7 pre trebalo da bude za opkladu da on neće biti premijer.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali Perica

    21. maj 2017 | 14:42

    Po meni je 50% da će biti premijer, a 100% da neće. :-)

  • dusan

    21. maj 2017 | 15:21

    ovaj covek zivi da bi bio na vlasti.stranku je zbog toga unistio.nema te partije kojoj on ne bi dao podrsku samo da bi on i njemu slicni bili na vlasti.mozda je ta stranka nekada i zagovarala neku socijalnu pravdu.sada je od toga daleko kao do kumove slame.na parlamentarnim izborima nece ni u skupstinu uci sto je i zasluzeno.

  • S.z.

    21. maj 2017 | 13:06

    Ti si PLACEN covek. Ko ti vise da ti kod njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA