Da li je ovom izjavom Vučić potvrdio imenovanje Gašića za šefa BIA?

Na pitanje Telegrafa, Gašić nije ni demantovao ni potvrdio ove novinske napise, već je kratko rekao da nema komentar i da je trenutno zauzet poslovima oko stranke

  • 30

Bratislav Gašić je veoma vredan, posvećen čovek, odan svojoj državi, rekao je premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić za "Blic". On je tako odgovorio na pitanje da li je tačno da Gašić preuzima rukovođenje BIA od dosadašnjeg direktora Aleksandra Đorđevića.

Gašić od utorka na čelo BIA?

Sastanak sa GLAVNIM PUTINOVIM OBAVEŠTAJCEM: Šta će Stefanović potpisati u Moskvi?

- Bratislav Gašić je veoma vredan, posvećen čovek, odan svojoj državi. Zahvalan sam Đorđeviću na očuvanju pune stabilnosti Srbije i primernom i odgovornom obaveštajnom radu - rekao je Vučić.

Kako ocenjuje Blic, Vučić je tim rečima praktično potvrdio izbor Gašića za funkciju šefa BIA.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vest da će Gašić biti imenovan za direktora BIA u izdanjima od ponedeljka preneli su na naslovnoj strani beogradski dneni listovi Večernje novosti i Alo, pozivajući se na izvore iz vladajuće koalicije, odnosno Vlade Srbije.

Sa druge strane, na pitanje Telegrafa, Gašić nije ni demantovao ni potvrdio ove novinske napise, već je kratko rekao da nema komentar i da je trenutno zauzet poslovima oko stranke.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA