Predsedništvo SNS sutra o mandataru

Vučić je sinoć, posle prvog dana konsultacija sa strankama i izbornim listama, rekao da je najviše bio iznenađen onim što su na konsultacijama izneli predstavnici SNS

  • 1

Predsedništvo Srpske napredne stranke sastaće se sutra popodne, u sedištu stranke, a na dnevnom redu biće, kako je najavio predsednik Srbije i stranke Aleksandar Vučić, stav naprednjaka po pitanju mandatara za sastav vlade.

Najviše sam iznenađen stavovima SNS: Vučić o današnjim konsultacijama

KO ĆE BITI NOVI PREMIJER SRBIJE: Završen prvi dan konsultacija Vučića sa parlamentarnim strankama (FOTO) (VIDEO)

Vučić je sinoć, posle prvog dana konsultacija sa strankama i izbornim listama, rekao da je najviše bio iznenađen onim što su na konsultacijama izneli predstavnici SNS koji su izričito izneli stav da su kao partija zaslužili mesto premijera.

- Sa njima se nisam dogovarao, izneli su sve ono što misle i ljudi su veoma oštro izričito jasni da su oni kao partija zaslužili da dobiju mesto predsednika vlade. Moje viđenje je bilo nešto drugačije - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Imaćemo veoma zanimljivu sednicu Predsedništva stranke , možda u sredu ako uspem da uskladim državne oabveze, jer država je uvek ispred partije, dodao je.

- Vidi se da nismo imali skoro stranačke forume. Mimo tih foruma su se dogovarali. Videćemo kako će izgledati na Predsedništvu - rekao je on.

Sednica Predsedništva zakazana je za 16.00 časova. Nakon sednice predviđene su izjave za javnost.

Vučić danas nastavlja konsultacije sa izbornim listama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA