Vulin na čelu Kancelarije za Kosovo?

Glavni odbor Srpske napredne stranke odlučio da šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju bude lider Pokreta socijalista, prenosi list Danas

  • 0

Glavni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju bude predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, piše Danas.

Prema saznanjima tog lista, kosovski sektor poslednjih dana više puta je razmenjivan između SPS i SNS, a pregovori su u završnici. Kandidat socijalista bio je državni sekretar Ministarstva za KiM Zvonko Stević, dok su naprednjaci imali u vidu predsednika opštine Kosovska Mitrovica Krstimira Pantića i Vulina, lidera Pokreta socijalista, koalicionog partnera SNS-a.

Iako izvori Danas u SNS tvrde da su Vulina predložili Srbi sa KiM, na terenu se spekuliše da su se naprednjaci podelili po ovom pitanju.

Izvori tvrde da je Pantića, navodno, predložio vd predsednika stranke Aleksandar Vučić, ali da je deo naprednjačkih kadrova sa severa KiM i koalicione Nove Srbije bio za Vulina.

(Telegraf.rs/Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA