≫ 

Marić pozvao sve Srbe da izađu na izbore: Danas je više nego ikad potreban naš inat!

Marić je pozvao sugrađane da masovno izađu na birališta i da glasaju za tu listu, navodeći da je danas više nego ikad potrebno da se pošalje poruka da će se Srbi boriti za svoja prava i da niko ne može da odlučuje u njihovo ime

  • 55

Pomoćnik direktora Kancelarije za KIM Ljubomir Marić glasao je jutros nešto posle sedam časova na biračkom mestu u osnovnoj školi Sveti Sava u Kosovskoj Mitrovici i poručio da je jedino Srpska lista garant političke institucionalne prisutnosti Srbije na KIM.

U 8 ujutru otvorena biračka mesta: Na Kosovu i Metohiji počelo glasanje

On je pozvao sugrađane da masovno izađu na birališta i da glasaju za tu listu, navodeći da je danas više nego ikad potrebno da se pošalje poruka da će se Srbi boriti za svoja prava i da niko ne može da odlučuje u njihovo ime.

- Država nas je jasno pozvala da se odazovemo i da izađemo na birališta jer je jedino to način da se borimo. Svako treba da nađe vremena da glasa jer samo tako ne ostavljamo prostorim onima koji su jasno protiv naše države i koji žele da nas više nema - rekao je Marić.

Poručio je da je danas više nego ikad potreban srpski inat.

- Godinama, kroz istoriju uvek smo znali da budemo jedinstveni. Danas je više nego ikad potreban srpski inat jer samo srpskim inatom možemo da se izborimo za prava - rekao je Marić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunav

    11. jun 2017 | 12:06

    Biti ili ne biti je danas za sve nas. Srpska lista, do pobede.

  • Sanja

    11. jun 2017 | 11:21

    Srpski inat moze sve pa tako i da osujeti Albanske namere povodom Kosova. Stoga moramo svi podrzati Srpsku Listu kako bi to i bilo moguce.

  • ljilja

    11. jun 2017 | 11:13

    Sada je prava prilika da se dokaze na delu da "Samo Sloga Srbina Spasava".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA