≫ 

Vučić sa poslanicima SNS o podršci Ani Brnabić (FOTO)

Aleksandar Vučić je stigao u centralu a na pitanje da li očekuje podršku, lider SNS-a je rekao: Naravno

  • 47

U sedištu Srpske napredne stranke nešto posle 9.00 sati počeo je sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima te stranke o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera. Sastanak je zatvoren za javnost. Aleksandar Vučić je na ulasku u sedište stranke, na pitanje novinara da li očekuje podršku, kratko rekao: Naravno.

Stefanović otkrio: Postoji mogućnost parlamentarnih izbora

Dačić: Glasamo za Brnabić!

U sedištu stranke već je i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Došla je i potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović koja je novinarima samo kratko rekla: Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnacbić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksndra Vučića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. jun 2017 | 10:10

    Poslanici SNS-a da podrze Anu, a posle isto to da ucine i partneri

  • Ima

    19. jun 2017 | 10:18

    Kako je Ana svojim dosadasnjim radom dokazala svoje nesporne kvalitete misljenja sam da je za ocekivati i da vecina parlamentaraca podrzi njen izbor na funkciju premijera Srbije.

  • Teodora

    19. jun 2017 | 09:41

    Vucic je izabrao pravu osobu za premijera. Ne sumnjam uopste u njegov izbor. Ubedice sve da treba da je podrze kad bude izneo argumente. Pametan je izbor svakako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA