U Beogradu će SRBIJA I RUSIJA ZAJEDNO obeležiti godišnjicu NAJKRVAVIJE bitke u istoriji

Rogozin je posle razgovora sa Vučićem na svom tviter nalogu objavio da je srpski predsednik potvrdio da će Srbija i Rusija naredne godine zajedno obeležiti 75-godišnjicu Staljingradske bitke

  • 0

Potpredsednik Ruske Federacije Dmitrij Rogozin je posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na svom tviter nalogu objavio da je srpski predsednik potvrdio da će Srbija i Rusija naredne godine zajedno obeležiti 75-godišnjicu Staljingradske bitke.

Tramp šalje delegaciju na inauguraciju Vučića: Evo ko od Amerikanaca dolazi

(BLOG UŽIVO) Dan inauguracije: Vučić se sastao sa Rogozinom, Pahorom, Ðijem Bingsjuenom; popodne još sastanaka (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Srbije i potpredsednik Rusije, koji je u Beograd došao na svečanost povodom inauguracije Aleksandra Vučića, dogovorili su tokom jutrošnjeg bilateralnog susreta da to obeležavanje bude u Beogradu, uz učešće najviših zvaničnika.

Inače, niz bilateralnih susreta sa predstavnicima država ili vlada, koji prisustvuju današnjoj svečanosti povodom inauguracije predsednika Srbije, Aleksandar Vučić je započeo upravo sa potpredsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Rogozinom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA